Halloween lufi tök apró meglepetésekkel

Halloweenhez közeledve egyre többen keresnek meg minket olyan kéréssel, hogy milyen vendégajándékot adjanak a Halloween partin. Valami ötletes és költséghatékony megoldást keresnek a legtöbben. Ehhez hoztunk egy olyan ötletet, ami könnyen elkészíthető és gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt ötletes ajándék. Sőt kitűnő Halloween dekoráció is!

Ezt a Halloween lufi ötletet azoknak ajánljuk, akik szeretnek Halloween hangulatot varázsolni és meglepetésekkel kedveskedni a vendégeknek!

Az elkészítéséhez szükséges kellékek:

  1. Narancssárga lufi, amiből a 28 cm-es méret a legoptimálisabb
  2. Lufi fújó pumpa
  3. Olló
  4. Zöld selyempapír
  5. Kétoldali ragasztó
  6. Fekete alkoholos filc
  7. Apró cukorkák vagy csokoládék

Első lépésként tágítsd ki a lufit. Fújd fel a lufi fújó pumpával teljes méretre, majd ereszd vissza. Így kitágul a lufi, és könnyebben bele tudod tenni az ajándékokat.

Halloween lufi tök

Húzd szét erősen a lufi nyakát, és tömd bele a cukorkákat, ajándékokat.

Lufi tök   Lufi halloweenre   Halloween dekoráció

Ezután fújd fel a lufit körülbelül 20 -25 cm-esre, úgy, hogy még szép kerek maradjon és ne legyen körte alakú :) Készíthetsz kisebb, nagyobb tököt is, annál jobban mutatnak, minél több méretben készülnek. Óriás tök készítéséhez használj nagy méretű lufit.

Halloween dekor lufi   Tök alakú lufi

Csomózd el a lufit, majd készítsd elő a selyempapírt és vágj le belőle egy körülbelül 5-10 cm széles szalagot. Vagdosd be 1 cm-enként ezt a szalagot úgy, hogy az egyik fele zárt maradjon. (mint egy fésű)

Lufi tök készítése    Lufitök készítése

A zárt szélére ragasszál kétoldali ragasztó csíkot és tekerd szorosan a lufi nyaka köré. A felragasztás után kicsit kócold össze a selyempapír szálakat, hogy kócos hatást keltsen a Halloween tököd.

Hallween lufi tök

Végül az alkoholos filc segítségével rajzolj arcot neki. Lehet vicsorgó, mosolygó, fogatlan....csak a képzelet szab határt!

Mivel a cukrok, csokoládék, ajándékok a lufi alján vannak, így szépen meg fog állni a lufi tököd, nem borul fel.

Halloween lufi tök    Halloween dekoráció    Halloween tök dekoráció

Díszítheted vele az asztalt vagy kiteheted az ablakba, de fel is függesztheted őket egy damilszál segítségével.

Halloween partin pedig nagyszerű vendégajándék lesz belőlük, és mindenki találgathat, vajon mi van a lufi belsejében. Légy kreatív és a cukorkák, csokoládék közé rejts el pár rémisztő Halloween kelléket, úgy, mint:

Műpókot

Műlegyet

Pókos gyűrűt

Vérkapszulát

Gumikígyót

Levágott véres mű ujjat.... és sorolhatnánk még a jobbnál jobb ötleteket, de gyere és válogass a Halloween kellékek közül kedvedre!

Happy Halloween!

Szeretettel, a Partydecor Lufi & Parti Shop nevében

Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December