Halloween 2021 - trendek, színek, minták, formák

Szeretnéd tudni, mik a 2021-es halloween trendek? Milyen dekoráció lesz idén a legdivatosabb? Akkor tarts velünk és olvass tovább!

A halloween most már hazánkban is hosszú-hosszú évek óta igen nagy népszerűségnek örvend, de valahogy minden évben azt érezzük, hogy az adott évben még az előző évinél is nagyobb rá az érdeklődés. Pedig általában azt gondoljuk, hogy ezt már biztosan nem lehet túlszárnyalni.

Akár házibuli jelleggel szervezünk halloween partit, gyerekeknek vagy felnőtteknek egyaránt, akár szórakozóhely által szervezett vagy esetleg céges halloween rendezvényről van szó, évről-évre egyre többen ünneplik meg a halloweent, egyre többen beöltöznek, dekorálnak, borzongatnak.

De nézzük, hogy 2021-ben mik a legmenőbb halloween dekorációs trendek.

Az idei év legnagyobb halloween dekorációs trendje a fekete-fehér színek együttes használata, és az ez évi nagy-nagy különlegesség a pepita minta megjelenése a halloween dekorációkban.

Előtérbe kerülnek a króm színek, és idén különösen hangsúlyt kap a lila szín, ami ugyan a halloween-nek amúgy is az egyik alapszíne, de 2021-ben még nagyobb teret kap.

fekete fehér pepita halloween dekoráció

2021-ben is megmaradnak a 2020-as év fő irányzatai és színei, mint az arany és a fekete, de kiegészül a halloween klasszikus alapszíneivel, mint a korábban is említett lila. De ugyanígy a narancssárga és a zöld szín is teret kap. Viszont ezek is főként króm verzióban. Hiszen idén a króm színek a legmeghatározóbbak a halloween dekorációkban.

halloween lufikhalloween dekorációhalloween kellékek

Ami idén egy kicsit merészebb választás a korábbi évekhez képest, hogy sokan a rózsaszín színt is belecsempészik a halloween dekorációba vagy a halloween kellékekbe. Főként jellemző ez akkor, ha gyerekek is részt vesznek a halloween partin vagy kimondottan gyerekek számára rendezett halloween buliról van szó. Hiszen ez mégiscsak barátságosabbá teszi a végeredményt, nem olyan komor, mint például egy fekete dekoráció, így a gyerekek sem fognak megriadni. 

rózsaszín halloween kellékekrózsaszín halloween dekoráció

Viszont a klasszikus szimbólumai és figurái megmaradnak a halloween-nek, mint például a halloween tök forma és minta, a pókok, denevérek és így tovább.

A gyerekek például szeretik a bájos tökös és kedves pókos dekorációkat és halloween kiegészítőket. Tehát nyugodtan alkalmazzuk ezeket a tipikusan halloween-es szimbólumokat, ha gyerekeknek (is) szervezünk halloween bulit, csak arra figyeljünk oda, hogy ezek közül ne a rémisztőbbeket, hanem a kedvesebb megjelenésűeket válasszunk.

Viszont ha felnőttek számára készül a buli, akkor is maradhatunk a tipikus formáknál és mintáknál, mint a halloween tök és a pók, ahogy azt már az előbb is említettük, csak ebben az esetben elmehetünk akár a rémisztőbb, horrorisztikusabb irányba is.

És persze halloween dekorációból is létezik az elegáns vonulat is, tehát akár egy elegáns halloween dekorációt is el tudsz készíteni a megfelelő dekorelemek kiválasztásával.

elegáns halloween dekoráció

Arról se feledkezz meg, hogy az asztaldekoráció is legyen alkalomhoz illő, ehhez is be tudsz szerezni halloween mintás terítőt, tányért, poharat, szalvétát és így tovább.

És ami idén még nagyon menőnek fog számítani, néhány olyan alap dekorációs elemek belecsempészése a dekorációba és a party kellékekbe, amitől még látványosabb és frenetikusabb lesz a hangulat a halloween bulin. Ilyen látványelem lehet például egy arany konfettieső, amelyet konfettiágyú segítségével érhetünk el. Hiszen halloweenkor miért ne vethetnénk be ilyen különlegességeket a vendégek (és persze saját magunk) szórakoztatására és elkápráztatására.

És a többi örök klasszikus is megmarad idén is a halloween dekorációban, mint a csontvázak, koponyák, pókhálók, vámpíros, véres és egyéb rémisztő dekorációs elemek és party kellékek.

Te már tudod, hogyan készülsz az idei halloween party-ra és milyen halloween dekorációt fogsz elkészíteni? Szerencsére még van néhány hét addig, ezért van időd végiggondolni, hogy milyen legyen az idei halloween.

Vidám előkészületeket kívánok!

Szeretettel: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December