Esküvői lufi dekoráció - elegáns díszítőelemek a nagy napra lufiból

A lufikban rejlő lehetőségek és csodák, amit most itt bemutatunk nektek. Ezek segítségével varázslatos esküvői dekorációkat készíthetünk erre a különösen fontos napra.

Ahogy a legutóbbi esküvői témájú blogbejegyzésünkben ígértük, máris itt a folytatás. Ezúttal az esküvői lufi és az esküvői lufi dekoráció a téma, hiszen ezek a csodás léggömbök és a belőlük készült alkotások megérdemelnek egy külön bejegyzést.

Annyi lehetőség rejlik bennük, és annyi változat és variáció létezik. Vannak esküvői témájú mintával ellátott gumi (latex) lufik és fólia lufik is. Van Mr. és Mrs. lufi és vannak azok a lufik, amik nem mintásak, hanem például színűkből, eleganciájukból adódóan illenek különösen az esemény hangulatához. Ilyenek többek között a gyöngyház lufik, a króm lufik és a szív formájú fólia lufik.

Nézzünk néhány dekorációs ötletet a számtalan lehetőség közül.

Esküvői lufi dekoráció - esküvői asztaldísz lufiból

Igen-igen. Az esküvői asztalokra és a főasztalra is csodálatos asztaldíszeket lehet kreálni lufik felhasználásával. Nemcsak a virág és az egyéb dekorációs kellékek tudnak elegáns kinézetet kölcsönözni az ünnepi asztalnak. Ugyanezt a hatást lufik segítségével is el tudjuk érni. 

És ahogy a lenti képeken is látható, teljesen egyedivé, személyessé is tudjuk tenni ezeket a lufis asztaldekorációkat. Feliratokat, neveket is tudunk a lufikra varázsolni akár csillámozással is. Persze ezt a technikát nemcsak az asztaldíszeknél tudjuk alkalmazni, éppúgy kivitelezhető egy csodálatos padlódíszen is, ami lufiból készül vagy bármilyen egyéb lufidekorációs elemen.

esküvői asztaldísz lufiból

Esküvői lufi dekoráció - esküvői lufi "robbantás"

Vagy nézzünk egy igazi "nagyágyút", egy különleges effektet, az esküvői lufi "robbantást".

Ezt úgy kell elképzelni, hogy a lenti képen látható esküvői lufi kompozíciót (amelyet tetszőleges színben és többféle kivitelezésben is el tudunk készíteni neked) elhelyezed ott, ahol az attrakciót végre szeretnéd hajtani. Például az esküvői ceremónia végén a házasságkötő terem előtt vagy a vacsora helyszínén a bejáratnál. Az ifjú pár egy, a kompozícióhoz kapott pálca segítségével kipukkasztja a nagy lufit, melynek köszönhetően a magasba szállnak a nagy lufiban elhelyezett kis méretű lufik, melyek mindegyike környezetbarát anyagból készült, és úgy bomlik le, mint egy tölgyfalevél.

És még azt is eldöntheted, hogy a nagy lufin belül a kicsi lufik kerek lufik vagy szív alakú lufik legyenek.

Ez a látványosság nemcsak az ifjú párt, de az egész vendégsereget is ámulatba ejti majd.

esküvői lufi robbantás

Esküvői lufi dekoráció - esküvői padlódísz, esküvői luficsokrok

Most pedig nézzünk egy klasszikust, a különböző színes és mintás, esküvői és elegáns lufikból készült esküvői léggömb csokrokat, padlódíszeket. Ezek nagy előnye, hogy bárhová elhelyezhetőek a party helyszínén, könnyedén mozgathatóak, és nem utolsósorban nagyon látványosak. Tetszőleges számú lufit köthetünk csokorba, a variációk lehetősége végtelen. Elhelyezheted az esküvői főasztal mögött, hogy kiemelje azt, akár több csokrot is egymás mellé téve, fogadhatja 1-2 ilyen csokor a vendégeket a bejáratnál, díszítheted vele a táncparkettet, akár annak 4 sarkában elhelyezve 1-1 csokrot. Minden csak a hely adottságain, lehetőségein és a fantázián múlik.

esküvői lufi padlódísz

Esküvői lufi dekoráció - ami nem is dekoráció, hanem ajándék :)

Ha pedig most vendégként készülsz esküvőre, akkor van egy szuper lufis tippünk a nászajándékra is. Ha pénzt szeretnél ajándékba adni az ifjú párnak, akkor ez az ötlet biztosan nagyon fog tetszeni neked is. Mert legtöbbször gondot okoz, hogy hogyan, milyen formában adjuk át azt a bizonyos pénzösszeget. Erre mutatunk egy mókás megoldást, a töltős lufit, amiben a párnak szánt bankókat tudjuk elhelyezni ilyen látványos módon. Mennyivel viccesebb egy ilyen nagy, díszes lufiba rejtve átadni a pénzt, mint egy borítékban.

De egyébként ez a töltős lufis megoldás nemcsak a pénz átadására jó, hanem egyéb apróbb ajándékokat is el tudunk rejteni benne. A lényeg, hogy az ajándék textúrája semmiképp se legyen olyan, ami felsértheti a lufit. Éles szúrós tárgyak kizárva!

De ebben is kérd nyugodtan a kollégák segítségét, minden kérdésre szívesen válaszolunk, és segítünk abban, hogy az általad megálmodott ajándék belecsempészhető-e egy ilyen lufiba.

pénzes lufi nászajándék

A fenti ötletek csupán néhány példa a számtalan lehetőség közül, amelyeket megvalósíthatunk esküvő lufik felhasználásával. Ha további ötleteket szeretnél vagy akár saját elképzeléseid megvalósításához szeretnél segítséget kapni, akkor keress minket bátran személyesen vagy online, és valóra váltjuk az álmodat esküvői lufidekoráció terén:)

Szeretettel:

a Partydecor Lufi & Party Shop nevében: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December