Esküvői kellékek - az a bizonyos plusz, amitől "kerek" lesz minden a nagy napon

Mert a titok és a varázslat a részletekben rejlik!

Bárki bármit is mond, igenis kellenek azok az apró kis pluszok, a kifinomult részletek, a nélkülözhető, de mégis nélkülözhetetlen kellékek a nagy napon ahhoz, hogy úgy érezzük: "Igen, ezt akartam! Pont így akartam! Most már minden tökéletes!"

Persze ez mindenkinél más és más, hogy mennyi és milyen esküvői kiegészítőre van szüksége ahhoz, hogy így érezzen. Mert az a szép, hogy ahogy az élet bármely más területén, ebben is nagyon különbözőek vagyunk. 

De a nagy napon - az esküvőnk napján csakis az számít, hogy mit akarunk mi! És a legtöbbünknek szükségünk van olyan apróságokra is, amelyek nélkül ugyanúgy tökéletesen lezajlana és csodálatos lenne a ceremónia, de a szívünk mélyén vágyunk rá, hogy ezekkel az apróságokkal még emlékezetesebbé, színesebbé, varázslatosabbá tegyük azt.

Lássuk be, legfőképp nekünk, hölgyeknek van erre szükségünk, de biztos akad az urak között is olyan, aki osztozni tud velünk ebben a szeszélyünkben:)

De hogy néhány konkrét példát is említsek!

Mennyivel ünnepibb a csodás menyasszonyi ruhánkat a nagy nap előtt egy gyönyörű, arany színű, "Bride" feliratos ruhafogason tárolni, majd amikor elérkezik az öltözködés ideje, arról leemelni. És később ezt a fogast eltenni emlékbe.

Vagy az olyan úri huncutság, mint az esküvői üvegruha szett, mely egy menyasszony és egy vőlegény ruhából áll, amivel a vacsorakor felszolgált pezsgőt vagy borosüveget öltöztethetjük fel

bride menyasszonyi vállfaesküvői üvegruha szett

De ilyen extra "hozzávaló" akár az este folyamán a kellő pillanatban eldurrantott konfettiágyú vagy az asztalokra kihelyezett apró, elegáns buborékfújók, mert lássuk be, hogy nemcsak a gyerekek, hanem mi felnőttek is odavagyunk a gömbölyű, opálos szappanbuborékokért. Én nagy rajongójuk vagyok ;)

És a vicces fotózáshoz való kiegészítő szett nélkül is meglennénk, és az esküvő is érvényes lenne nélküle, de miért mondanánk le arról a sok-sok mókás fotóról, melyeket ennek a szettnek köszönhetünk, és melyek örök emlékei lesznek ennek a csodás estének.

Igen, lehet ezek nélkül az apróságok nélkül is tökéletes az esküvő, de miért fosztanánk meg magunkat ezektől a bájos, vicces, varázslatos dolgoktól. 

konfetti ágyúpezsgősüveg buborékfújófotózáshoz kiegészítő szett

És persze vannak azok a kiegészítők, amelyekre mindenképp szükségünk lesz a nagy napon.

Mint például egy világoskék harisnyakötő. Hogy miért? Mert kizárt dolog, hogy úgy lépjünk az oltár elé, hogy nem viselünk valami kéket.

És ugyanilyen fontos, bár szintén apró kis kellék az ültetőkártyatartó, melybe a vendégek nevével ellátott kártyákat helyezhetjük, ezzel megkönnyítve azt, hogy mindenki megtalálja a helyét a vacsoraasztalnál. Apróságok, de mégis milyen fontosak. Mint a tortán elhelyezett tortadísz, ami az isteni sütemény koronájaként díszeleghet a nagy napon, mely nélkül szinte meztelen lenne.

kék harisnyakötőesküvői ültetőkártya tartó

esküvői ültetőkártyaesküvői tortadísz

Na ezért mondtam az elején, hogy a titok a részletekben rejlik. Mert most már te is beláthatod, kedves olvasó, hogy nem volt túlzás azt állítanom, hogy ezek az apró esküvői kiegészítők képesek megfűszerezni ezt a varázslatos napot!

Szeretettel:

Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December