Esküvői dekoráció ötletek - egyszerű, de mégis látványos megoldások

Esküvői dekoráció témában számtalan olyan ötlet és lehetőség van, amely könnyedén kivitelezhető. Ezekből az egyszerű, de nagyszerű ötletekből gyűjtöttünk össze most egy csokorra valót, melyet sok szeretettel nyújtunk át neked!

Esküvői dekoráció ötletek

Akár te magad készíted az esküvői dekorációt, akár szakemberre bízod azt, mindenképp hasznos lehet számodra az alábbi cikk, mert számos olyan apróságot, esküvői dekoráció ötleteket, díszítési tippeket rejtettünk el benne, amelyek könnyedén megvalósíthatóak. Legyen szó akár egy egészen kicsi, szűkkörű, néhány fős esküvői ceremóniáról vagy egy több száz fős lakodalomról.

Hiszen megannyi olyan apró kiegészítő van, ami sokat hozzá tud tenni a nagy nap hangulatához, és mégsem igényel nagy időráfordítást és kézügyességet a megvalósításuk.

Ha te például kis esküvőre vágysz, és csak néhány közeli hozzátartozót, barátot szeretnél meghívni, hogy együtt ünnepeljetek, akkor az esküvői dekort is könnyedén megoldhatod saját magad, egyszerűen, mégis látványosan, hiszen ebben az esetben nem kell hatalmas tereket feldíszítened

De ha az esküvői dekor oroszlánrészét egy dekoratőr végzi majd, akkor is jól jöhetnek az alábbi tippek. Egyrészt pár apró dekorációt elhelyezhetsz az otthonotokban is, ahonnan indultok az esküvő helyszínére, feldíszítheted a lakást, házat, kertet, kaput. Vagy ha megtetszik valamelyik esküvői díszítés ötlet, akkor ezeket könnyedén beillesztheted a dekoratőr által elkészített dekorelemek közé, mellé is.

Ezzel ráadásul az a kellemes érzés is együtt jár, hogy te is benne vagy egy kicsit a nagy napotok dekorációjának a megalkotásában.

És lehet, hogy találsz köztük olyat is, amire nem is gondoltál volna, de megtetszik neked. Na de lássuk, milyen összeállítással készültünk most neked "esküvői dekoráció házilag" témában.

(Halkan megsúgom, lesz még a közeljövőben esküvő témában hasonló összeállításunk ;) )

esküvői asztal dekoráció

Akár a főasztal, akár a vendégek asztalainak dekorálásáról van szó, néhány apróság segítségével máris elegáns megjelenést tudunk kölcsönözni neki. Ilyen apró elegáns kiegészítők az ünnepi asztalra az esküvői konfettik, a rózsaszirom dekoráció és a dekor üvegkavics is. Ezek mindegyike sok-sok színben és változatban elérhető. És itt tényleg csak annyi a dolgod, hogy lágyan elhints néhány darabot vagy egy kis maréknyit ezekből az apró dekorációs kellékekből. Válaszd ki, hogy neked melyik típusú asztaldekorációs kellék tetszik a legjobban, és percek alatt el is készül a csodaszép esküvői asztaldekoráció.

További esküvői asztaldíszeket és dekorációkat pedig ide kattintva találsz.

esküvői asztal dekoráció

Esküvői főasztaldísz

Szögezzük le, hogy egy esküvőn mégiscsak az ifjú pár a legfontosabb, hiszen ez a nap róluk szól. Épp ezért az esküvői főasztalra is fordítsunk kellő figyelmet.

Például az alábbi képen látható szívecskés-gyémántgyűrűs dekor tökéletes esküvői főasztal háttér dekoráció lehet a nagy napon. Könnyedén rögzíthető és ugyanilyen könnyen el is távolítható.

Aztán itt van ez a Mr. és Mrs. feliratú rose gold esküvői dekoráció. A rosegold manapság egy igen közkedvelt szín, ezért egyre többen választják az ilyen színű kiegészítőket esküvőjükhöz is.

És mégegy ötlet, ami egyrészt szépen tud mutatni az asztalon, másrészt funkciója is van. Ez nem más, mint ez a jókívánság gyűjtő csodaszép esküvői doboz, amibe a vendégek az ifjú párnak szánt üdvözlőkártyákat helyezhetik el (esetleg némi készpénz kíséretében :D ).

További dekorációs ötletekért látogasd meg oldalunkat!

főasztal dekoráció

Autódísz esküvőre

És ha már díszbe öltöztettük a helyszínt és a termet, mi magunk is díszbe öltöztünk, akkor ne feledkezzünk meg az esküvői autóról sem. Természetesen a csodaszép virágdíszek elkészítését nyugodtan bízhatjuk profira, de mi is hozzá tudunk tenni ezt-azt az ünnepi végeredmény megteremtéséhez.

Egy vicces rendszámtábla, egy alkalomhoz illő visszapillantó-dísz, néhány díszes konzervdoboz az autó  hátuljára...

Ugye, hogy ezekhez nem kell dekoratőrt igénybe venni? :)

autódísz esküvőre

Esküvői dekoráció kellékek - apró kiegészítők

Végezetül mutatunk vegyesen pár apróságot, amelyekkel szintén kiegészíthetünk akár egy profi által készített esküvői dekort is.

Nekem személyes nagy kedvencem az alábbi két (három) esküvői kiegészítő, a menyasszony-vőlegény pezsgőspohár díszek és ezek a székre rögzíthető Mr. és Mrs. táblácskák.

De annyi mindent tudnék még mutatni, hogy félek, regény lenne ebből a kis cikknek szánt írásból, hogy inkább azt mondom, ha szeretnél még hasonlóan szép vagy éppen jópofa esküvői kiegészítők, kellékek között válogatni, akkor nézz be hozzánk további ötletekért vagy látogasd meg webshopunkat.

esküvői dekorációesküvői asztaldekorációesküvői szék dekoráció

Kívánok sok boldog percet az előkészületekhez, és nagyon boldog közös életet!

Szeretettel:

a Partydecor Lufi & Party Shop Csapata nevében: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December