Emlékezetes élmény ajándék ötletek apák napjára!

Ha idén valami programmal, együtt töltött idővel szeretnéd meglepni apukádat!

Apák napja közeledtével szeretnék neked néhány ötletet adni arra, hogy mivel lephetnéd meg édesapádat ebből az alkalomból. De most elsősorban nem tárgyi jellegű tippeket gyűjtöttem össze, hanem élmény jellegű dolgokat, amivel meglepheted őt attól függően, hogy miket szeret csinálni, mivel szereti tölteni a szabadidejét, és mik azok a tevékenységek, amelyek örömet szereznek neki.

Íme az én apák napi élmény ajándék ötleteim.

Apák napi ajándék ötlet - közös program a szabadban

Ez lehet egy közös horgászat vagy kirándulás, túrázás, ha ezek olyan dolgok, amiket édesapád szívesen csinál, akkor nagyon fog örülni egy ilyen apák napi meglepetésnek.

Vidd el a kedvenc horgászhelyére vagy válassz egy jó kis túraútvonalat, és közben még nagyokat beszélgethettek is.

Apák napi ajándék ötlet - Sörkóstoló vagy borvidék látogatás

Ha apukád kedveli a jófajta, minőségi, különleges söröket, akkor keress egy helyet, ahol szerveznek sörkóstolót vagy van lehetőség többfajta, nem mindennapi sört megkóstolni.

Ha pedig borkedvelő, akkor ellátogathattok közösen egy borvidékre, ahol szintén kóstolhattok pár különlegességet, és közben lesz lehetőségetek egy jót beszélgetni is.

apák napi ajándékötlet

Apák napi ajándék ötlet - Gasztronómiai kaland

Ha édesapád egy ínyenc vagy a legtöbb férfihoz hasonlóan szereti a hasát és a finom falatokat, akkor lepd meg őt egy különleges ebéddel. Vidd el a kedvenc helyére vagy fedezzetek fel egy új éttermet, de még akár te magad is főzhetsz neki valami ínycsiklandó ebédet vagy vacsorát.

Apák napi ajándék ötlet - extrém kalandok

Ha apukád szereti az izgalmakat és a kalandokat, akkor meglepheted őt egy extrém sport tevékenységgel, mint például az ejtőernyőzés vagy a siklóernyőzés. Az ilyen élmények emlékezetesek és garantáltan megemelik az adrenalin szintet is.

Apák napi ajándék ötlet - wellness kényeztetés

Bizony a férfiak is szeretik az effajta kényeztetést, ezért jó ajándék lehet akár egy jó kis masszázs vagy egy közös fürdőlátogatás egy kiváló fürdőbe, ami garantáltan ellazítja őt és kipihenheti az egész heti fáradalmakat.

apák napi ajándékok

Apák napi ajándék ötlet - Filmélmény

Szereti a filmeket? Rajong a moziért és a mozizásért? Akkor vidd el őt moziba, és most hadd döntse el ő, hogy mit nézzetek meg közösen. Persze popcorn is jár neki a mozijegy mellé :)

Apák napi ajándék ötlet - autós élményvezetés

Ha odavan az autókért, az autóversenyekért vagy magáért a vezetésért, akkor az élményvezetés a neki való apák napi ajándék. Vidd el akár egy versenypályára, ültesd be egy menő sportautóba és jöhet a száguldás.

Apák napi ajándék ötlet - sportesemény

Ha apukád lelkes sportrajongó, akkor meglepheted őt egy sporteseményre szóló jeggyel, ahová persze te is elkíséred őt, és közösen izgulhattok és élvezhetitek a sporteseményt.

apák napi élmény ajándékok

Ezek között az apák napi ajándék program ötletek között talán te is találsz olyat, amivel szívesen meglepnéd apukádat, de persze minden apa más, így te tudod a legjobban, hogy a tiéd minek örülne a legjobban. A lényeg úgyis a szeretet és a törődés, bármivel is leped meg őt, tudni fogja, hogy fontos számodra.

És ha szeretnél az élmény mellé valami maradandó apák napi ajándékot is adni neki, akkor nézz körül nálunk, mert mi is készültünk néhány kedves apák napi meglepetéssel.

Szeretettel: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December