Első szülinapi party kislányoknak

Első szülinapi dekorációs ötletek kislányoknak első születésnapi partira

Az első születésnap talán az egyik legfontosabb születésnap egy kisgyermek életében. Persze ez még nem számára olyan fontos, hiszen ő ekkor még nem nagyon tudja, mi is az a szülinap, és hogy mi is történik körülötte pontosan. De annál fontosabb ez a családnak, a rokonságnak. Ők azok, akik izgatottan várják, hogy megünnepelhessék ezt a fontos eseményt, és felköszönthessék a legelső születésnapján a család szeme fényét.

És hogy mi mindennel tehetjük emlékezetessé és felejthetetlenné ezt a különleges napot? Milyen dekorációkkal és látványosságokkal varázsolhatjuk el a vendégeket és persze magát az ünnepeltet?

Vegyük ezeket szépen sorba, és máris kiderül.

Most először azt nézzük meg, hogy egy kislány első szülinapi buliját mivel dobhatjuk fel, de a fiúkról sem feledkeztünk ám meg, róluk egy következő bejegyzésünkben fogunk írni :)

Első szülinapi party kislányoknak - dekoráció

Ha szülinapi partit rendezünk, akkor szinte biztos, hogy feldíszítjük a lakást, illetve a buli helyszínét. Ki kicsit, ki nagyon, de valami szülinapi dekoráció biztosan előkerül. Nincs ez másként az első szülinapi bulin sem, ahol kifejezetten első szülinapi dekorációt is használhatunk. Ha kislánynak szervezünk első szülinapi partit, akkor használhatunk semleges, pasztell színeket a dekorációban, esetleg pirosat, vagy választhatjuk a klasszikus rózsaszín-pink színkombinációt a dekoráció színeként.

Függő dekorációk, zászlófüzérek, szerpentinek, bannerek - mind-mind nagyon jól fognak mutatni, jól betöltik a tereket és nagyon könnyű a felhelyezésük, viszont annál látványosabb lesz maga a végeredmény.

első szülinapi dekorációelső szülinapi katicás dekorációelső szülinapi zászlófüzér

Első szülinapi party kislányoknak - asztalterítés

Ha készülsz az első szülinapi bulira némi harapnivalóval és itókával is, akkor ezeket a finom falatokat és italokat is kínáld a vendégeknek alkalomhoz illő tányérban, pohárban. Azaz használhatsz erre a célra is mindenféle lányos vagy pasztell színű tányért, poharat, szalvétát vagy akár kimondottan első szülinapi mintájú asztalterítési kellékeket, illetve asztaldekorációkat is.

első szülinapi pohárelső szülinapi asztaldekorációelső szülinapi tányér

Első szülinapi party kislányoknak - lufik

És hát a lufik! Lufi nélkül nincs szülinap. Pláne egy első szülinap :) A lufikkal minden eseményt, partit fel lehet dobni, még akkor is, ha amúgy is nagyon klasszul megszerveztük azt. A lufik még tovább tudják fokozni a látványt és a hangulatot. És ezek a lebegő héliumos kis csodák már bizony a kis 1 évest is elvarázsolják majd, úgyhogy mindenképp érdemes beszerezni belőlük néhányat :)

első szülinapi fólia lufipink fólia egyes szám lufielső szülinapi lufi

Első szülinapi party kislányoknak - torta és néhány extra

És mi az, ami nélkül szintén elképzelhetetlen a születésnap? Hát persze, hogy a torta :)

Na de egy első szülinapra érdemes kapásból 2 tortát is beszerezni. Hogy miért? Egyet a babának, amibe akár bele is tenyerelhet, ha kedve tartja. A másik pedig azért kell, hogy a vendégek se maradjanak szülinapi torta nélkül.

És persze a tortára kell dekoráció vagy gyertya is, ami szintén lehet kimondottan első szülinapi is.

És ha már a tortánál és a beletenyerelésnél tartunk, akkor megadhatjuk ennek is a módját, például úgy, hogy a gyerkőc etetőszékét is feldíszítjük első szülinapi dekorációval (a középső képen látható), és ebbe ültetjük bele a szülinapost, majd elétesszük az első szülinapi tortáját, és megnézzük, mit művel vele :)

A vendégekre pedig adjunk szülinapi csákót vagy egyéb szülinapi kellékeket, és készítsünk sok-sok vidám fotót, amelyeket majd öröm lesz visszanézni évek múltán is. Főleg az ünnepeltnek lesz ez szép emlék, ha majd évekkel később ő is ízelítőt kaphat a képek által az első szülinapi bulijából.

első szülinapi tortadíszelső szülinapi etetőszék dekorációelső szülinapi csákó

Ha nálad vagy a családban, esetleg a baráti társaságban aktuális mostanában az első születésnap, akkor remélem, hogy tudtam segíteni néhány tippel, ötlettel a party megszervezéséhez, illetve a dekoráció elkészítéséhez.

Jó bulizást és ünneplést!

Szeretettel: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December