Első szülinapi party kisfiúknak

Első szülinapi dekorációs ötletek kisfiúknak első születésnapi partira

Hogyan tehetjük felejthetetlenné és emlékezetessé egy kisfiú első születésnapját? Számos módja van ennek, és ezernyi lehetőség arra, hogy mi mindennel készülhetünk erre a nem mindennapi alkalomra. Mi most azt mutatjuk meg, hogy a mi területünkön, azaz a dekorációk és party kellékek, kiegészítők terén milyen lehetőségeid vannak, amelyekkel fokozhatod a vidám és örömteli hangulatot a születésnapi partin.

Mert az első születésnap talán az egyik legjelentőségteljesebb születésnap egy gyermek életében, még ha maga az ünnepelt még mit sem tud erről, ezért szeretnénk kiemelt figyelmet szentelni neki.

Na de mégis hogyan és mivel tegyük ezt?

Íme az ötleteim :) 

Első szülinapi party kisfiúknak - dekoráció

Nyilvánvaló, hogy egy 1 éves kisfiú még nincs tisztában azzal, hogy születésnapja van és hogy ez az egész ünneplés most róla szól. Viszont az őt körülvevő szépet és díszeset, a színes, vidám dekorációkat bizony már nagyon is érzékeli.

Éppen ezért lepjük meg őt egy csodaszép első szülinapi dekorációval, ami ámulatba ejti őt, amire rácsodálkozhat és amit fotók által megörökíthetünk neki, hogy majd nagyobb korábban visszanézhesse a csodás pillanatokat.

Persze a hangulatos dekorációval nemcsak őt, hanem a meghívott vendégeket is elkápráztatjuk majd.

A dekorációban ez alkalommal főként a kék/világoskék szín dominál hagyományos módon, éppen ezért mi is ilyen színvilágú első szülinapi dekorációkat gyűjtöttünk össze. De persze választhatunk más fiús színt is. Ezek a kellékek egyszerűen használhatóak, így nem kell sok időt eltöltenünk a dekoráció elkészítésével, és a buli végén éppoly könnyen el is távolíthatóak.

kisfiú első szülinapi dekorációkisfiú első szülinapi zászlófüzér

első szülinapi zászlófüzér fiúknakelső szülinapi zászlófüzér fiúknak

Első szülinapi party kisfiúknak - lufik

Habár a lufik is a dekoráció részét képezik, de muszáj külön megemlíteni őket. Az első szülinapi lufik szintén lehetnek a kék különböző árnyalataiban pompázó léggömbök vagy más egyéb fiús színű lufik, és lehetnek akár 1-es szám formájú vagy 1-es szám mintájú szülinapi lufik is. Tölthetjük őket levegővel vagy héliummal is, mindenképp nagyon vidáman fog mutatni a szülinapi buli dekorációjában.

Nálam személy szerint a lufi az egyik olyan kellék, ami nélkül elképzelhetetlen egy szülinapi party, legyen az az első vagy akár a 100. születésnap. Egyszerűen rajongok értük, olyan vidámak és mutatósak, és persze nemcsak dekorációnak, hanem ajándéknak is fantasztikus választás.

világoskék lufi első szülinapravilágoskék latex lufi

első szülinapi számlufi fiúknakelső szülinapi lufi fiúknak

Első szülinapi party kisfiúknak - asztalterítés

Ha a dekorációt már megterveztük, akkor jöhet egy másik nagyon fontos területe egy szülinapi partinak, mégpedig az ünnepi asztal. Mindegy, hogy csak falatkákat szolgálsz fel a vendégeknek vagy akár több fogásos ebéddel készülsz, mindenképp jól fog mutatni az asztalon néhány alkalomhoz illő asztalterítési kellék, úgy mint pohár, tányér vagy szalvéta. És ha már választhatunk, miért ne lennének ezek a kellékek is kimondottan első szülinapi mintájúak.

És van valami, ami biztosan nem hiányozhat a szülinapi asztalról és a szülinapi menüből. Ez nem más, mint a szülinapi torta, amit szintén alkalomhoz illővé varázsolhatunk egy 1-es számos gyertyával vagy első szülinapi tortadekorációval is.

 

első szülinapi tányér kisfiúknakelső szülinapi pohár kisfiúknak

első szülinapi szalvéta kisfiúknakelső szülinapi tortadísz kisfiúknak

Első szülinapi party kisfiúknak - plusz egy ráadás tipp

És a végére egy kis extraság, ha még mindig úgy érezzük, hogy tovább akarjuk fokozni az első szülinapi party hangulatát, akkor beszerezhetünk egy ilyen első szülinapi etetőszék dekorációs szettet. Így igazi ünnepi hangulatban majszolhatja el a gyerkőc az első szülinapi tortáját. És persze a fotókon is nagyon jól fog mutatni :)

első szülinapi etetőszék dekoráció

A fenti ötletek csupán néhány példa arra, hogy mivel tudod látványossá és vidámmá varázsolni az első szülinapi buli helyszínét, de kedved szerint egészítsd ki mindazzal, amivel csak szeretnéd.

Bízom benne, hogy sikerült néhány olyan ötletet adnom, amelyek elnyerték a tetszésedet.

Jó buliszervezést!

Szeretettel: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December