Elköltöztünk

Nagyobb helyre költöztünk, hogy még nagyobb partitermék választék közül válogathass az év minden ünnepén.

Egy fontos mérföldkőhöz érkezett a csapatunk

Örömmel jelentjük be, hogy kinőttük a régi üzletünket, és mostantól már egy nagyobb üzletben várunk kibővült partitermék és szülinapi ajándéktárgy választékkal.

Nem mentünk messzire, csupán 20 lépésnyire a régi üzlettől. Ugyanúgy a Bástya üzletház félemeletén maradtunk, és a régi üzlettel szemközti üzletbe költöztünk. 

Partydecor Veszprém Partydecor Lufi Shop Születésnapi dekoráció

Két nagyon mozgalmas héten vagyunk túl, de mostmár elmondhatjuk, hogy minden a helyén van és gőzerővel készülünk a Halloweenra.

De nem akarunk ennyire előre sietni, hiszen még igazából vége sincs a nyárnak :) Szóval túl vagyunk a költözésen, és a nagyobb üzletben lett hely új termékeknek is. Csak párat kiemelve az újdonságok közül: 

Születésnapi póló vicces felirattal és számos póló kerek szülinapokra

Séf sapka, üvegpóló, kötény tréfás felirattal

Különleges ajándékok: teleszkópos villa, szülinapos és számos hűtőmágnes

Díszcsomagoló anyagok, képeslapok

És ezen kívül még sok-sok féle születésnapi dekorációs kiegészítő, amik folyamatosan kerülnek fel a webáruházba, úgyhogy légy résen és figyeld az az ÚJ termékek menüpontunkat, hogy elsőként értesülhess az újdonságokról. 

Egy régi álmunk is valóra vált a nagyobb üzlettel együtt, végre van helyünk díszcsomagolni. Különleges születésnapi szalagjainkkal egyedi és különleges díszcsomagolást készítünk. 

Díszcsomagolás Veszprém Díszcsomagolás Partydecor

További, még szélesebb körű kellékek beszerzése még folyamatban van, de rövidesen teljes lesz a kínálatunk, és szebbnél-szebb díszcsomagolást készítünk a veszprémieknek és a Veszprém környékén élőknek is. :)

Olyan díszcsomagolási megoldásokat szedtünk csokorba, amik eltérnek a megszokottól, és már a látványukkal különleges élményt nyújtanak az ünnepeltnek.

Díszcsomagolás Tortagyertya díszcsomagolás Díszcsomagolás 

Gyere el hozzánk, nézz szét nálunk, várunk szeretettel, és ha a gyerkőcödet is magaddal hozod, akkor a vásárlás mellé egy ajándék lufiállattal kedveskedünk neki.

Üdvözlettel,

a Partydecor Lufi & Party Shop csapata

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December