Cicás szülinap egy cicarajongó számára

Cicás szülinap szervezéséhez gyűjtöttünk most össze néhány tippet és ötletet, hogy igazán cicás hangulatú legyen a buli.

Cicás szülinap - mivel terítsük meg az asztalt?

Ha egy igazi cicarajongónak közeledik a szülinapja, akkor elgondolkodhatunk esetleg azon, hogy mi lenne, ha cicás szülinapi partit szerveznénk neki? Ahol minden a tündéri cicákról szól, az övék a főszerep az ünnepi asztalon, a dekorációban, a szórakozásban és talán még az ajándékokban is.

Ha a döntést meghoztuk, akkor már "csak" a kivitelezés van hátra.

Készítsünk listát a teendőkről, és vegyük sorra, hogy mi mindenre lesz szükségünk ehhez.

Kezdjük az evés-ivással, azaz szerezzünk be cicás tányértcicás poharat és cicás szalvétát. Így egy komplett cicás terítéket kapunk az ünnepi asztalra. És plusz pont még ennek a cicás terítéknek azért is, hogy megspórolja nekünk a buli végeztével a mosogatást :)

cica szalvétacica pohárcica tányér

Cicás szülinap - cica lufi

Na igen, a lufik is ma már szinte elválaszthatatlanul hozzátartoznak egy szülinapi bulihoz, főleg, ha gyerkőc az ünnepelt. De ha már cicás szülinapot szervezünk, akkor a lufi is legyen cica formájú vagy cica mintájú. Akár ajándékba adjuk az ünnepeltnek, akár dekorációnak szánjuk, nagyon jól fog passzolni a buli hangulatához.

És akkor még nem is említettük a sétáló cica lufit, ami egy külön érdekessége lehet a zsúrnak. Szuper ajándék és szuper szórakozást is nyújthat a partin.

fekete cica lufisétáló cica luficicás héliumos lufi csokor

Cicás szülinap - dekoráció, kellékek

A lufik mellett egyéb szülinapi dekorációval is feldíszíthetjük a szobát, ahol a buli lesz. Ehhez is használhatunk cicás dekorációt, amit akár saját magunk is elkészíthetünk, esetleg a gyerekek bevonásával, ha már elég idősek hozzá. Színes lapokból, kartonból kivághatunk cicafejeket, és megrajzolhatjuk az arcukat, majd ráfűzzük vagy ragasszuk egy hosszú zsinórra, szalagra vagy bármire, amit aztán ki tudunk helyezni a megfelelő helyre.

De ha nincs kedvünk vagy időnk ezzel pepecselni, akkor készen is be tudunk szerezni cicás szülinapi dekorációs füzért.

Akár a szülinapi torta is lehet cica formájú vagy lehetnek cicás marcipánok rajta, és persze tehetünk rá cicás szülinapi gyertyákat is.

És ha a tortát már elpusztították a gyerekek, akkor jöhet egy kis szórakozás, a cicás pinata. Ha az édességtől eddig nem voltak eléggé felpörögve, na majd akkor ettől garantáltan fel lesznek :)

cica szülinapi dekorációcica szülinapi gyertyacica pinata

Cicás szülinap -egy két extra tipp

És hogy tovább fokozzuk a cicás hangulatot, készíthetsz cica formájú sütiket, kekszeket a bulira, amit akár a gyerkőccel közösen díszíthettek fel, hogy igazán cicás külsőt kapjanak.

Szerezz be cicás műtetoválásokat, amiket a partin magukra ragaszthatnak a lurkók. Illetve ha szeretnél a buli végén egy kis ajándékot adni az ünnepelt minden meghívott pajtásának - mely szokás manapság már nálunk is egyre népszerűbb - akkor az ajándéktasak is legyen cicás.

cica tattoocica mintás süticica tasak

Cicás szülinap - Extra tipp 2!

Készíts meghívót!

Mert valamilyen módon meg kell hívni a vendégeket a buliba, és talán lehet, hogy ezzel kellett volna kezdeni. És ha már meghívó, akkor lehet az akár saját készítésű, cica mintás vagy cica formájú meghívó is. Ez is egy olyan tevékenység, amibe bevonhatod a gyerekeket, és egyben egy jó kis szórakozást is nyújt számukra, miközben elkészülnek a buli meghívók.

És ha ajándékkal is készülsz az ünnepelt számára, akkor választhatsz neki akár cicás ajándékokat is. Bármi szóba jöhet, ami cica mintás vagy cica formájú. Így aztán tényleg teljes egészében cicás lesz a szülinapja :)

Nincs más hátra, induljon a buli! Jó szórakozást!

Szeretettel:

Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December