Az örök mikiegér

Aki nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek kedvence is

Igaz ugyan, hogy Mikiegér a gyerekek nagy kedvence, legyen szó kicsi vagy nagyobb gyerkőcről, de éppúgy igaz ez a felnőttek egy nagy csoportjára is. Sok felnőtt nő és férfi is rajong ezért a kedves Disney figuráért. Szívesen gyűjtik a Mikiegér mintás ruhadarabokat, kiegészítőket, és ők azok, akiket egész biztosan boldoggá tudsz tenni egy Mickey egér tematikájú bulival, szülinapi partival.

Ha a te szeretted is rajong Mickey egérért - legyen gyerek vagy felnőtt az illető -, akkor lepd meg őt a következő születésnapján egy Mikiegér party-val.

És mi mindenre lesz szükséged ehhez? Nézzük.

Mickey egér party dekoráció

Ha igazán látványos party környezetet szeretnél teremteni, akkor szükséged lesz némi dekorációra és lufikra. Ezek mennyisége attól függ, hogy mekkora teret szeretnél feldíszíteni, illetve attól is, hogy mennyire szeretnéd beborítani a helyet a különböző dekorációkkal, amelyek lehetnek általános dekor kellékek, akár az ünnepelt kedvenc színeivel, de ha Mickey egeres partira készülsz, akkor mindenképp csempéssz közéjük legalább néhány Mickey egér mintás dekorációt és lufit is.

mickey egér dekoráció

Mickey egeres asztalteríték

Azt hiszem, nem tévedek, ha úgy gondolom, hogy ételek és italok is lesznek felszolgálva a Mikiegeres szülinapi bulin. Ha pedig így lesz, akkor gondoskodni kell az ünnepi asztalról is. Egy Mikiegeres partin pedig mi más lehet az asztalteríték, mint Mickey Mouse-os tányér, pohár, terítő és szalvéta. Írd rá a poharakra egy filctollal a neveket, és így mindenki tudni fogja, hogy melyik pohár az övé. És tudod milyen hálás leszel magadnak a buli végén azért, hogy nem kell tányérokat és poharakat mosogatnod? Szóval ezek a mintás asztalterítési kellékek nemcsak hogy látványosak és vidámak, hanem még praktikusak is.

mickey egér asztalteríték

Mickey egeres party kellékek

Csupa olyan dolog, amivel egy Mickey egér témájú szülinapi buli hangulatát még tovább tudod fokozni. Hogy csak néhány példát említsek ezek közül: érkezéskor minden vendég fejébe nyomj egy Mickey egeres party csákót, így máris megalapoztad a vidám hangulatot.

Ha készülsz szülinapi tortával is - márpedig szinte biztos, hogy ezzel is készülsz -, akkor a tortán lévő gyertyák és tortadísz is lehet akár Mickey egeres.

Ha a tortázás után egy kis mókázást is szeretnél csempészni a buliba, akkor szerezz be egy Mickey egeres pinata játékot, töltsd meg csokival vagy bármilyen aprósággal, és indulhat a vidám játék és kincsvadászat. És ne gondold, hogy ezt a mókás szórakozást csak a gyerekek fogják élvezni. Éppúgy sikeres lesz a felnőttek körében is, úgyhogy bátran használd akár egy felnőtt szeretted szülinapi partiján is.

 

mickey egér party kellékek

Néhány extra ötlet Mickey egér partihoz

Ha gyerekeknek szervezel Mickey egeres zsúrt, akkor meglepheted őket azzal, hogy beszerzel néhány egérfület, arcfestéket, és te vagy egy ügyes kezű segítséged készít nekik Mickey egeres sminket. Ezt a gyerekek nagyon szokták élvezni.

Készíts saját kezűleg stílusosan Mickey egeres meghívókat a szülinapi partira, vagy akár a gyerekeket is bevonhatod ennek az elkészítésébe.

Készíts Mickey egér formájú kekszeket, ha amúgy is szeretsz sütni. Igazából csak egy nagyobb körre és 2 kisebb kör formájú keksz alapra lesz szükséged egy-egy kekszhez, amit a tésztából tudsz kiformázni. A nagyobb kör lesz a Mickey feje, a két kisebb pedig a fülei. Már csak össze kell illesztened őket. És akár ezzel el is készült a keksz, de ha tovább szeretnéd extrázni, akkor rajzolhatsz nekik arcot is. De ez már tényleg csak "hab a tortán" :)

Vidám előkészületeket kívánok!

Szeretettel: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December