Állatos és mesefigurás lufik - a gyerekek örök kedvencei

Mindegy, hogy pálcán van vagy héliummal fújva lebeg a levegőben, egymagában vagy csokorba kötve, az állatos és mesefigurás lufik mindig is a gyerekek nagy kedvencei voltak, és valószínűleg így lesz ez a jövőben is.

A gyerekek mindig is imádták a lufikat, legyen szó bármilyen típusú lufiról. Valamilyen csodálatos módon egyszerűen elvarázsolja őket. Így van ez a legkisebb, legegyszerűbb lufikkal, mint a kis gömb lufik, és ugyanígy a legextrább, hatalmas, figurás vagy éppen lebegő luficsokrokkal is.

Mindegy, hogy milyen, ha lufiról van szó, a gyerekek egyszerűen nem bírnak magukkal.

Nem véletlen, hogy olyan népszerűek minden egyes vásárban, falunapon, rendezvényen. Ezeken az eseményeken a lufiárusok kivétel nélkül mindig megtalálhatóak, de nem ritka az sem, hogy egy-egy cég saját emblémás lufival népszerűsíti magát a különböző rendezvényeken. Nem csoda, hiszen ők is tudják, hogy a gyerekek a lufinak nem tudnak ellenállni, még ha az egy szimpla lufi egy céges logóval ellátva.

De hogy mi az igazi sláger a gyerekek körében lufik tekintetében? Az igazi befutók az állatos lufik és a mesefigurás, mesehősös, Disney karakteres lufik. Ők az igazi nagyágyúk, ha lufiról van szó. És a választék olyan hatalmas, hogy minden gyerek megtalálja a maga kedvencét, legyen az a kedvenc állata vagy a legjobban imádott meséjének a főszereplője.

Nem számít, hogy kicsi vagy nagy az a lufi, levegővel vagy héliummal van fújva, a lényeg, hogy a kedvencét ábrázolja.

A pálcás lufik

Kezdjük a legkisebbel, egy olyan kis csodával, mint a pálcás lufi. Ami ugyan méretét tekintve apró, de annál kedvesebb ajándék lehet egy gyermek számára. Ezeknek a lufiknak nagy előnye, hogy levegővel vannak fújva, így hihetetlenül sokáig szépek és formásak maradnak. Ezáltal sokáig örömet szereznek majd a megajándékozottnak. Tökéletes ajándékok vagy ajándék kísérők, vagy akár egy óvodai ballagáson a virágcsokorba is illeszthetők. Egy a lényeg, hogy olyat válasszunk, ami a gyerkőc kedvencét ábrázolja.

mancs őrjárat pálcás lufiminions pálcás lufipeppa malac pálcás lufi

A héliumos mesefigurás és állatos lufik

És akkor jöjjön egy igazi klasszikus, a lufik sztárja, a héliumos lufik, azon belül is a mesefigurás lufik. Van közöttük mintás lufi, formalufi, áttetsző lufi, nagy és hatalmas lufik, és még sorolhatnánk a variációkat. Viszont ha igazán jó minőséget választunk, akkor ezek a héliumos lufik is hihetetlen sokáig képesek lebegni, így tovább élvezheti a lufi társaságát a megajándékozott gyerkőc. Adhatjuk önmagában vagy köthetjük csokorba több másik lufi kíséretében. És annyi féle mintával létezik, hogy kizárt, hogy valaki ne találja meg a kedvencét közöttük :)

micimackó héliumos lufimickey egér héliumos lufiunikornis héliumos lufi

Sétáló állatkák

És akkor most jöjjön egy igazi különlegesség, egy lufis "csemege", a sétáló lufik. Ezek a tündéri lufi állatkák és egyéb lufifigurák velünk együtt mozognak a saját kis lábaikon.

Eláruljam a titkot, hogyan lehetséges ez? Most megtudhatod, hogyan történik a varázslat :)

Ezek a sétáló lufik héliummal vannak töltve. Viszont a lábacskáik pontosan úgy vannak kialakítva, hogy akkora súlyuk legyen csupán, aminek köszönhetően nem engedi a lufikat a levegőbe emelkedni, viszont nem több annál, hogy a hélium hatására mozgásba lendüljenek. Hát így képes sétálni egy héliumos lufi.

Tökéletes választás például, ha valami oknál fogva nem lehet saját kis háziállata, cicája, kutyája a megajándékozottnak, viszont ő nagyon vágyik rá. Ebben az esetben ajándékozzunk neki egy sétáló cica vagy kutya lufit, és egy kicsit olyan, mintha saját kis állatkája lenne, csak persze lufi formájában.

Vagy például egy dinoszaurusz imádó álma is valóra válhat azáltal, hogy megajándékozod őt egy saját sétáló dínóval.

sétáló tacskó lufisétáló cica lufisétáló póni lufi

sétáló unikornis lufisétáló dínó lufisétáló láma lufi

Tehát ha azon töröd a fejed, hogy mivel lepj meg egy gyereket születésnapján, gyereknapon vagy bármilyen más alkalomból, akkor mostantól mindig jusson eszedbe, hogy a lufi az egyik legjobb választás. Csak azt kell kiderítened, hogy melyik a kedvenc állata vagy ki a kedvenc mesehőse. A többi már csak gyerekjáték :)

Szeretettel:

Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December