A 2021-es szezon legjobb halloween jelmezkiegészítői

Megmutatjuk, idén milyen jelmezkiegészítőkbe és jelmez kellékekbe bújj ahhoz, hogy te lehess a legjobban öltözött a halloween partin.

Közeleg az év egyik legizgalmasabb jelmezes időszaka, a halloween, és még nem tudod, hogy minek öltözz be a buliba? Szeretnél valami igazán ütős, látványos halloweeni megjelenést varázsolni magadnak, de nem feltétlenül szeretnél egy komplett jelmezt megvenni vagy tetőtől talpig jelmezbe bújni? Elárulom, nem is kell :) Gondoltad volna, hogy néhány jól megválasztott jelmezkellékkel és kiegészítővel éppoly hatást érhetsz el, mint akár egy-egy komplett jelmezzel? Vagy esetenként még talán látványosabb is lehet a végeredmény, ha ügyesen csinálod.

Ha érdekel hogyan, akkor csak olvass tovább, és most megmutatjuk, melyek a 2021-es év legjobb halloween jelmezkiegészítői, és mik azok, amik most a legnépszerűbbek.

Halloween jelmezkiegészítők - fejdíszek

Nézzünk néhány konkrét példát. Vegyél fel egy boszorkány kalapot, és szinte mindegy is, hogy milyen ruhát viselsz hozzá, mindenki számára egyértelmű lesz, hogy te egy boszi vagy.

Vagy ha ezt a pókos fejdíszt viseled, akkor sem lesz senkinek kétsége afelöl, hogy kinek a bőrébe bújtál. Persze célszerű legalább színben passzoló ruhákat, kiegészítőket választani ezekhez a szuper kiegészítőkhöz is, de őszintén szólva, nem ezen fog múlni.

Vagy itt van ez a demóna fejdísz. Szerinted tudni fogják, hogy minek öltöztél be, ha ezt viseled?

boszorkány szettpók fejdíszdemóna fejdísz

Halloween jelmezkiegészítők - köpenyek

Most pedig jöjjön néhány jolly joker jelmezkellék, amely nem más, mint a különböző köpenyek, palástok. Amelyek attól olyan univerzálisak, hogy többségük számtalan karakter és jelmez megalkotásához felhasználhatóak.

Lehetsz ördög, vámpír, boszorkány, csontváz, démon, zorro, és még sorolhatnám, hogy mi mindenre használhatod a megfelelő kiegészítők kombinálásával. Csupán a fantáziád szabhat határt a lehetőségek számának. A lényeg a jól megválogatott további kiegészítő és esetleg az arc smink, ami megadja a karaktered további jellegzetességét.

piros-fekete vámpír köpenyvámpír köpenygyerek vámpír köpeny

fekete köpenyfekete köpeny gyerekeknek

Halloween jelmezkiegészítők - egy kis plusz önmagában vagy a jelmezedhez

Aztán vannak azok a jelmezkellékek, amelyek önállóan is megállják a helyüket, vagy akár egy jelmez tökéletes kiegészítője is lehet, esetleg további jelmezkiegészítőkkel kombinálva pedig megalkotható belőle a kívánt karakter. Ilyenek például a különböző fejdíszek, botok, sétapálcák, a maszkok, álarcok, vagy éppen egy kesztyű, mint ez a csontváz kesztyű

koponya sétapálcaholtak napja maszkcsontváz kesztyű

Halloween jelmezkiegészítők - az a bizonyos "van is rajtam jelmez, meg nem is..." :)

Végezetül pedig íme néhány olyan halloween jelmezkellék, amelyet akkor is bevethetsz, ha semmiképp nem szeretnél jelmezbe bújni, de valami aprósággal, csak úgy jelzés értékűen szeretnéd a szettedben megjeleníteni magát a halloweent. Például ez a csontváz mintás csokornyakkendő a kedvenc ingedhez, de még akár a kedvenc pólódhoz is szuperül fog mutatni. Vagy ez a bájos tökös fejpánt, amihez tényleg bármit felvehetsz, és ha mellé ezt felkapod a fejedre, akkor máris halloweeni külsőt varázsoltál magadnak. Vagy vedd fel a kedvenc miniszoknyádat, és alá húzd fel ezt a pókháló mintás harisnyát. És már tettél is valamit azért, hogy a külsőd idomuljon a halloween hangulathoz.

csontvázas csokornyakkendőhalloween tök fejpántpókháló mintás harisnya

Na, tudod már, hogy minek öltözöl be a következő halloween party-ra? Ha esetleg még tovább szeretnél inspirálódni, és további ötleteket gyűjteni, akkor nézz körül a teljes halloween jelmezkiegészítő választékunkban, mert az itt felsoroltak csak egy töredéke a sok-sok lehetőségnek, amelyek közül választhatsz.

Ha pedig már meg van a kiválasztott karakter, akkor nincs más dolgod, mint megkeresni hozzá a legjobb kellékeket és jelmezkiegészítőket.

Jó bulizást!

Szeretettel:

Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December