Bing parti pohár
  • Bing parti pohár

Bing nyuszi party pohár - 8 db

Az ünnepelt rajong a Bing nyusziért? Akkor itt az alkalom, hogy szervezz neki Bing nyuszi partit! Bing nyuszi és barátai is szoktak szülinapi partit tartani, ahol lufival dekorálnak és színes füzéreket rögzítenek fel. Képzeld el, hogy a gyerkőcöd belép a feldíszített szobába és meglátja a Bing nyuszis születésnapi dekorációt. Már ezért a pillanatért megéri Bing nyuszis dekorációt készíteni a születésnapra!A te gyerkőcöd is biztosan örülne, ha Bing nyuszival, Sulával, Pandoval és Kokóval ünnepelhetne. Szerezz be hozzá Bing nyuszi témájú parti dekorációt. Ebből a Bing nyuszis születésnapi pohárból biztosan szívesen kortyolgatják majd a csöppségek a limonádét. Már csak pár születésnapi dekoráció hiányzik hozzá, és máris indulhat a buli!

DPA9911884
1 190 Ft

Egységár: 149 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: papír

Mérete: 250 ml

A csomag 8 db poharat tartalmaz

Ez a Bing nyuszis születésnapi pohár többfunkciós, mert az asztal dekorációja is lesz, azon kívül, hogy a gyerkőcök szívesen isznak majd belőle. Bing nyuszi, Sula és Flop vidáman integetnek a parti pohárról.