• Új
Bing parti pohár
  • Bing parti pohár

Bing nyuszi party pohár - 8 db

990 Ft

Egységár: 124 Ft / db

(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!

DPA9911884

Az ünnepelt rajong a Bing nyusziért? Akkor itt az alkalom, hogy szervezz neki Bing nyuszi partit! Bing nyuszi és barátai is szoktak szülinapi partit tartani, ahol lufival dekorálnak és színes füzéreket rögzítenek fel. Képzeld el, hogy a gyerkőcöd belép a feldíszített szobába és meglátja a Bing nyuszis születésnapi dekorációt. Már ezért a pillanatért megéri Bing nyuszis dekorációt készíteni a születésnapra!A te gyerkőcöd is biztosan örülne, ha Bing nyuszival, Sulával, Pandoval és Kokóval ünnepelhetne. Szerezz be hozzá Bing nyuszi témájú parti dekorációt. Ebből a Bing nyuszis születésnapi pohárból biztosan szívesen kortyolgatják majd a csöppségek a limonádét. Már csak pár születésnapi dekoráció hiányzik hozzá, és máris indulhat a buli!


Anyaga: papír

Mérete: 250 ml

A csomag 8 db poharat tartalmaz

Ez a Bing nyuszis születésnapi pohár többfunkciós, mert az asztal dekorációja is lesz, azon kívül, hogy a gyerkőcök szívesen isznak majd belőle. Bing nyuszi, Sula és Flop vidáman integetnek a parti pohárról. 

16 hasonló termék: