Halloween koponya mintás leszúrható LED-es szolár lámpa
  • Halloween koponya mintás leszúrható LED-es szolár lámpa
  • Halloween lámpa koponyás LED-es

Halloween koponya mintás leszúrható LED-es szolár lámpa

Ez a LED-es leszúrható koponya formájú szolár lámpa halloweenkor jól fog mutatni majd a kertedben, igazán alkalomhoz illő kerti dekorációt varázsolhatsz vele. Hiszen a koponya forma az egyik legjellegzetesebb halloween figura, és azáltal, hogy ezek a koponyás szolár lámpák a sötétben világítanak, még kísértetiesebbnek tűnik tőle a helyszín, ahol használod őket.

Halloween bulit szervezel? Rakd ki a házadhoz vezető utat koponyás halloween szolár lámpákkal, szúrd le őket úgy, hogy elvezesse a vendégeket a bejárathoz, és így biztosan nem tévesztik majd el a házszámot, illetve megalapozhatod vele a buli hangulatát már az érkezéskor.

Vagy tetszőlegesen "szórd" el a kerted különböző pontjain a halloween koponyás szolár lámpákat és legyen a te kerted a "leghalloweenesebb" a környéken.

gl11374F
1 990 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: teljes hossza 35 cm, leszúrható rész 11,5 cm, a koponya átmérője 6 cm nagyságú.

Anyaga: műanyag, fém.

Az ár 1 db koponya mintás lámpára értendő.

A szolár lámpa ON / OFF kapcsolóval ellátott. Sötétedéskor a lámpa automatikusan bekapcsol, napkeltekor kikapcsol. Napközben a szolárcellák a napenergiát árammá alakítják és az akkumulátorban eltárolják.

Amilyen egyszerű a használata és a működése, éppoly látványos halloween dekoráció ez a LED-es koponyás szolár lámpa, amivel a kertedet díszítheted halloween alkalmából, akár te szervezed az idei halloween partit, akár csak a saját és a családod örömére. Mert nincs is annál izgalmasabb, mint halloween tájékán a környezetünket is ehhez az alkalomhoz igazodva díszbe öltöztetni. Ezek az apró dolgok fel tudják dobni a hangulatunkat.