Smile mintás hologramos héliumos fólia ballagási lufi "Congrats grad!" felirattal

Te melyik ballagó diákot lepnél meg egy smile fejes ballagási lufival? Nem múlhat el ballagás lufis ajándék nélkül. Ballagásra és diplomaosztóra garantáltan vidám gratulációs ajándék. Akár dekorációnak, akár ajándéknak választod, nagy örömet okozol a ballagó diáknak. Ez a vidám smile mintás ballagási lufi rendkívül tartós, hetekig dísze lehet a lakásnak. Ballagsz és szeretnél TE is egy ilyen ballagási, héliumos lufit? Akkor egyszerűen szólj a családtagoknak, ismerősöknek, hogy lepjenek meg ezzel a talár kalapos, smile ballagási héliumos lufival. Garantáltan nagy örömöd lesz benne heteken át, és amikor ránézel eszedbe fog jutni az a személy aki megajándékozott ezzel a vidám ballagási léggömbbel.

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

pnk53439
3 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 46 cm magas.

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban! Így elkerülheted, hogy megszökjön a héliumos lufi.

Elérkezett az idő, ballag a gyermeked, testvéred vagy ismerősöd? Fejtörést okoz, hogy milyen emlékezetes ajándékkal lepd meg őt? Ez a talár kalapos, smile fejes, Congrats Grad héliumos lufi vidám ajándékötlet ballagásra vagy diplomaosztóra. Lányoknak és fiúknak egyaránt ajándékozhatod ballagásra vagy diplomaosztóra. Boldoggá teszi a ballagó diákot, elég ha csak ránéz a smile, mosolygó fejes fólia lufira, máris jókedvre deríti őt. Otthonában vidám dekorációként hetekig tartós marad így lesz idő a ballagási emlékek nosztalgiázásra.