Ballagásodra Szeretettel Arany Konfettis Parti Fólia Lufi
  • Ballagásodra Szeretettel Arany Konfettis Parti Fólia Lufi

Arany-fehér ballagási fólia lufi - Ballagásodra szeretettel!

Lassan elérkezik a ballagás napja és valamilyen különleges ajándékkal lepnéd meg a ballagó diákot? Nem múlhat el ballagás héliumos lufi nélkül. Akár dekorációnak, akár ajándéknak választod, biztosan nagy meglepetés lesz a ballagó diáknak. Ez a ballagási lufi egy nagyon elegáns, arany konfetti mintájú magyar feliratú fólia lufi. Bármelyik diáknak, diplomázónak adhatod aki kedveli a csillogást, az arany színvilágot. Vagy ha te ballagsz, akkor egyszerűen szólj a családtagoknak, ismerősöknek, hogy lepjenek meg ezzel a ballagási héliumos lufival. Garantáltan nagy örömöd lesz benne heteken át, amikor ránézel eszedbe fog jutni az a személy aki megajándékozott ezzel a ballagási héliumos léggömbbel.

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

mpr-12-1005K
4 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fólia.

Mérete: 43 cm.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban! Így elkerülheted, hogy megszökjön a héliumos lufi