• Új
Ballagásra bagoly formájú héliumos lufi
  • Ballagásra bagoly formájú héliumos lufi

Ballagási bagoly formájú héliumos fólia lufi 76 cm

A ballagó diák rajong a baglyokért? Akkor lepd meg és ajándékozz ballagásra vagy diplomaosztóra aranyos bagoly formájú fólia lufit, a bölcsesség szimbólumát. Gratulálj a diáknak az iskola befejezéshez, a jó tanulmányi eredményekhez ezzel a talár kalapos, baglyos héliumos léggömbbel. Lányoknak és fiúknak is tökéletes ballagási ajándék! A ballagási bagoly formájú lufi különleges, vidám gratuláló ajándék a ballagó diáknak. Fólia anyagának köszönhetően akár 2-3 hétig tartós marad, és plusz tartsd állandó szobahőmérsékleten. A bagoly lufi méretének köszönhetően nagyon látványos ballagási dekoráció is lehet, emlékezetessé teszi a ballagás eseményét. Rögzítsd a baglyos lufit nehezékre, hogy fel ne szálljon. Nincs más dolgod mint a ballagási ünnepségen az asztal mellé lerakni.

Ez a termék 600 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

n4548075
5 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Gratulálunk! Ballagási Diplomakalap Mintás Ajándéktasak Léggömbsúly - 120 gramm

Ár 890 Ft

Rosegold színű, ajándéktasak formájú ballagási lufi nehezék héliumos lufihoz

Ár 890 Ft

Arany színű, ajándéktasak formájú ballagási lufi nehezék héliumos lufihoz

Ár 890 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fólia.

Mérete: 76 cm x 73 cm.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is ezt a minőséget fújjuk gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ez a fólia lufi héliummal felfújva érkezik hozzád, egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a típusú lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, néhány nap, közel egy hét elteltével már kicsit ráncosabb lesz az összeillesztésénél, de akár 2-3 hétig lebegni fog. Fontos, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.

Ez még talán érdekelhet