3 db-os Ballagási luficsokor Bravo, Congratulations felirattal
  • 3 db-os Ballagási luficsokor Bravo, Congratulations felirattal

3 db-os héliumos ballagási luficsokor lufi nehezékkel, Bravo! Congratulation

Lassan elérkezik a ballagás napja és valamilyen különleges ajándékkal lepnéd meg a ballagó diákot? Nem múlhat el ballagás héliumos lufi nélkül. Akár dekorációnak, akár ajándéknak választod, biztosan nagy meglepetés lesz a ballagó diáknak. Ez a 3 darab lufiból álló ballagási luficsokor egy nagyon különleges Congratulations feliratos, nagy méretű buborék lufit, és 2 darab Bravo feliratos fólia lufikat tartalmaz. Gratuláló ajándékötlet bármelyik diáknak, diplomázónak. Vagy ha te ballagsz, akkor egyszerűen szólj a családtagoknak, ismerősöknek, hogy lepjenek meg ezzel a ballagási héliumos luficsokorral. Garantáltan nagy örömöd lesz benne heteken át, amikor ránézel eszedbe fog jutni az a személy aki megajándékozott ezzel a ballagási héliumos léggömbbel.

Ez a termék 800 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

q98327
13 490 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

A luficsokor 1 db bubbles-buborék lufit és 2 db Bravo feliratos fólia lufit tartalmaz egy színben hozzá passzoló nehezékre kötve.

Mérete: a bubbles lufi 56 cm, a fólia lufik 46 cm-esek. A luficsokor magassága körülbelül 1,8 m.

Anyaga: celofán és fólia.

Nagyon tartós, a bubbles lufi akár egy hónapig magában tartja a héliumot. A fólia lufik pedig 2-3 hétig lebegnekMi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufikat héliummal töltve szállítjuk egy lufisúlyra kötve.

Lepd meg a ballagó diákot ezzel a ballagási luficsokorral, amiben 2 db Bravo feliratos fólia lufi található, plusz 1 db Congratulations feliratos héliumos buborék lufi. Ballagási ajándék de még a szobájában nagyon vidám lufis dekoráció is lehet ebből a ballagási, gratuláló lufi csokorból!