Ballagási luficsokor arany-rosegold színű 5 darabos
  • Ballagási luficsokor arany-rosegold színű 5 darabos

5 db-os héliumos ballagási luficsokor lufi nehezékkel, arany-rosegold színekben - Congratulation Grad

Lassan elérkezik a ballagás napja és valamilyen különleges ajándékkal lepnéd meg a ballagó diákot? Nem múlhat el ballagás héliumos lufi nélkül. Akár dekorációnak, akár ajándéknak választod, biztosan nagy meglepetés lesz a ballagó diáknak. Ez a ballagási luficsokor egy nagyon elegáns, arany és rosegold színvilágú Congratulations Grad feliratú fólia lufikat és 3 db klasszikus színben harmonizáló gumi lufit tartalmaz. Bármelyik diáknak, diplomázónak adhatod aki kedveli a csillogást és a rosegold színvilágot. Vagy ha te ballagsz, akkor egyszerűen szólj a családtagoknak, ismerősöknek, hogy lepjenek meg ezzel a ballagási héliumos luficsokorral. Garantáltan nagy örömöd lesz benne heteken át, amikor ránézel eszedbe fog jutni az a személy aki megajándékozott ezzel a ballagási héliumos léggömbbel.

Ez a termék 800 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

q25757
12 990 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

A luficsokor 3 db latex lufit és 2 db Congratulations Grad feliratos fólia lufit tartalmaz egy színben hozzá passzoló nehezékre kötve.

Mérete: a fólia lufi 46 cm, a latex lufik 28 cm-esek. A luficsokor magassága körülbelül 1,8 m.

Anyaga: fólia és latex.

Nagyon tartós, a fólia lufi akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. A latex lufik pedig 3-4 napig lebegnekMi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufikat héliummal töltve szállítjuk egy lufisúlyra kötve. 

Lepd meg a ballagó diákot ezzel a ballagási luficsokorral, amiben 2 db Congratulations Grad feliratos fólia lufi található, plusz 3 db ballagási héliumos gumi lufi. Ballagási ajándék de még a szobájában látványos lufis dekoráció is lehet ebből a gyönyörű, csillogó hatású, elegáns lufi csokorból!