Sárga smile ballagási luficsokor ballagási kalap mintás fólia lufival
  • Sárga smile ballagási luficsokor ballagási kalap mintás fólia lufival

Sárga smile ballagási luficsokor ballagási kalap mintás fólia lufival

Lassan elérkezik a ballagás napja és valamilyen különleges és vidám ajándékkal lepnéd meg a ballagó diákot? Nem múlhat el ballagás héliumos lufi nélkül. Akár dekorációnak, akár ajándéknak választod, biztosan nagy meglepetés lesz a ballagó diáknak. Ez a ballagási luficsokor egy vidám, színes színvilágú ballagási fólia lufit és 3 db mosolygó arcos klasszikus gumi lufit tartalmaz. Bármelyik diáknak, diplomázónak adhatod aki kedveli ezeket a vidám színeket. Vagy ha te ballagsz, akkor egyszerűen szólj a családtagoknak, ismerősöknek, hogy lepjenek meg ezzel a ballagási héliumos luficsokorral. Garantáltan nagy örömöd lesz benne heteken át, amikor ránézel eszedbe fog jutni az a személy aki megajándékozott ezzel a ballagási héliumos léggömbbel.

Ez a termék 800 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

q93214
9 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

A luficsokor 3 db latex lufit és 1 db fólia lufi t tartalmaz egy színben hozzá passzoló nehezékre kötve.

Mérete: a fólia lufi 46 cm, a latex lufik 28 cm-esek. A luficsokor magassága körülbelül 1,8 m.

Anyaga: fólia és latex.

Nagyon tartós, a fólia lufi akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. A latex lufik pedig 3-4 napig lebegnek. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufikat héliummal töltve szállítjuk egy lufisúlyra kötve.

Lepd meg a ballagó diákot ezzel a ballagási luficsokorral, amiben 1 db színes ballagási fólia héliumos lufi található, plusz 3 db mosolygó arcos gumi lufi. Ballagási ajándék, de még a szobájában lufis dekoráció is lehet ebből az elegáns lufi csokorból.