Ballagási nyakkendő idézettel
  • Ballagási nyakkendő idézettel

Ballagási nyakkendő idézettel

Eljött a ballagás napja, és a ballagó diákot valami különleges, egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni? Kísérje a diákot sok jókívánság a ballagása során. Tedd különlegessé az ünnepi öltözetét ezzel a kedves idézetes ballagási nyakkendővel. Viseljen ilyen ballagási talár és könyv mintás nyakkendőt akár az osztály minden tanulója, és legyen ez az egyenöltözet része. Tökéletes választás, ez a ballagási nyakkendő mindenkinek jól áll. A tablóképen és csoportképen is jól mutat majd, és egységesen fog kinézni az összes diák. Milyen jó lesz majd visszanézni a ballagási képeket. :) Ezzel a ballagási nyakkendővel biztosan mosolyt csalsz majd a ballagó diák arcára. Hiszen nem egy szokványos nyakkendő, és garantáltan felfigyelnek rá a tömegből.

A nyakkendő felirata:

"Nagyszerű

helyekre indulsz.

Ez a nap

a Te napod! 

A helyed

csak rád vár!

Szóval, ...

indulj el az utadon!"

Dr. Seuss

pdny021
2 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 31 cm x 9,5 cm.

Anyaga: polyester.

Egy gumipánttal rögzíthető a nyakra, ami a nyakkendő része.

Lepd meg a ballagó diákot ezzel a nem mindennapi ballagási ajándékkal, amit viselhet a ballagása napján vagy akár már a tablófotózáson is. Sőt, ha igazán vicces és emlékezetes fotókra vágyik a ballagó, akkor beszéljen össze az osztálytársakkal is, hogy mindenki ilyen talár és könyv mintás nyakkendőt viseljen a fotózáson.