Fekete talár diploma sapka
  • Fekete talár diploma sapka

Fekete talár diploma sapka

A ballagás minden ballagó számára egy fontos esemény az életében, legyen az egy általános iskolai, gimnáziumi vagy főiskolai, egyetemi ballagás. Lezárul egy korszak, elbúcsúzik az iskolától és az iskolatársaktól, és izgatottan várja az új kezdetet. Ajándékozz ezen alkalomból a ballagó diáknak valami igazán ide illőt, lepd meg őt egy ballagási kalappal vagy más néven diplomaosztó kalappal. Ha akarja, viselheti a ballagáson vagy utána szuper fotók is készülhetnek vele, amiket jó lesz majd visszanézni, és elteheti emlékbe. De saját magadat is meglepheted vele, ha éppen most végzel a tanulmányaiddal. Legyen a fejeden ez a filc anyagú diplomaosztó kalap, tűnj ki vele a tömegből! És a ballagás végén dobd fel te is a magasba, mint ahogy a filmekben szokás :) ballagási kalap

w75699
2 390 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fekete filc anyagú.

Mérete: felnőtt méretben. Fejkerületi kb 60 cm.

A talár 29 cm x 29 cm-es tetővel, melynek egyik sarkán bojt található ami 40 cm hosszú.

Egy csat segítségével vagy pár öltéssel könnyedén összetűzhető, szűkíthető, ha kisebb fejkerületre szeretnéd.

Hogy mi mindenre jó ez a fekete diplomaosztó kalap? Adhatod ajándékba a ballagó diáknak, aki akár magán a ballagáson is a fején viselheti vagy csak egyszerűen elteszi emlékbe. Szuper ballagási fotókat is készíthetsz benne, és még a levegőbe is feldobhatja a ballagó diák ezt a ballagási kalapot, hogy ez a filmekből oly ismerős jelenet az ő életéből se maradjon ki.

Szuper ballagási ajándék, de saját magadat is meglepheted vele, ha ballagás előtt állsz.