Kövesd az álmaidat! Ballagási Bögre
  • Kövesd az álmaidat! Ballagási Bögre

Kövesd az álmaidat! Ballagási Bögre

Közeleg a ballagás napja, és az elballagó diákot szeretnéd meglepni valamilyen emlékezetes, nem hétköznapi ballagási ajándékkal? A ballagónak ez egy fontos állomás az életében, lezárul egy korszak, és egy új, ismeretlen útra indul el. Gratulálj a diáknak az iskola elvégzéséhez és a tanulmányi eredményeihez ezzel az egyedi, mutatós ballagási bögrével. A bögrén lévő felirat megerősíti őt abban, hogy kövesse az álmait, tegyen meg mindent azok megvalósításáért, és hogy csak rajta múlik, hogy mit fog elérni az életben. Minden egyes alkalommal eszébe fogsz jutni, amikor ebből a ballagási bögréből issza a reggeli kávéját vagy teáját. 

A bögre egyik oldalán a felirat: Bármerre vezessen sorsod, légy mindig szerencsés és boldog!

A bögre másik oldalán pedig: Gratulálok! Kövesd az Álmaidat!

sb059
2 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: kerámia

Mérete: 8 x 12 x 9,5 cm

Ha olyan ballagási ajándékot keresel, ami nemcsak hogy mutatós, de hasznos is, akkor válassz egy ballagási bögrét. Hiszen bögrére mindenkinek szüksége van, így ez egy olyan ajándék, amit akár nap mint nap használni fog az, aki kapja. És amikor reggelente ebből issza a forró italát, biztos lehetsz benne, hogy mindig eszébe fogsz jutni. Ez egy kedves emlék, ami a boldog diákévekre emlékezteti őt, és még használni is tudja sok-sok éven át ezt a ballagási meglepetést.