Balerina héliumos szülinapi fólia lufi
  • Balerina héliumos szülinapi fólia lufi

46 cm-es Balerinás Fólia Lufi

A balettért rajongó szülinapos kislánynak nem is szerezhetnél nagyobb örömöt mint, hogy balerina mintás ajándékkal leped meg. Ajándékozd meg ezzel a különleges balettcipős, Happy Birthday feliratos léggömbbel. Garantáltan örülni fog ennek a balerinás lufinak. Rendezz számára egy balerina tematikájú szülinapi partit ahol a dekorációt különlegessé teszi a héliumos lufi. A születésnapja után szobahőmérsékleten tartva akár 2-3 hétig lebegni fog a héliummal töltött fólia lufi és szobájában dekorációként szolgál. Köszöntsd fel az ünnepeltet és kívánj Boldog Szülinapot! ezzel a balerinás szülinapi fólia lufival! Egy balerina tematikájú szülinapi parti dekorációjához szerezd be hozzá a további balerinás parti termékeket mint a balerinás parti poharat, tányért, szalvétát és az asztalterítőt is!

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

PC324440
3 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 46 cm.

Anyaga: fólia.

Ez a fólia lufi héliummal felfújva érkezik hozzád, egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a típusú lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, néhány nap, közel egy hét elteltével már kicsit ráncosabb lesz az összeillesztésénél, de akár 2-3 hétig lebegni fog. Fontos, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!