Világoskék papír szalvéta
  • Világoskék papír szalvéta

Világoskék papír szalvéta

Ezt a világoskék papír szalvétát használhatjuk egy esemény alkalmával vagy csak a hétköznapokon is. Teríthetünk vele egy babaváró bulin, keresztelőn, egy születésnapi bulin vagy akár egy kerti partin is. Ha egy születésnapi zsúrt szervezünk, akkor használhatunk vegyesen mintás és egyszínű terítékeket. Például a szalvéta lehet egyszínű - mint ez a világoskék szalvéta - a többi kiegészítő pedig az ünnepelt kedvenc karakterével díszített. Vagy ha úgy tetszik, lehet minden egyszínű, ez már csak ízlés dolga. Egy valami biztos, ezek a vidám színek minden ünnepi asztalt feldobnak, bármilyen eseményre, alkalomra terítünk velük.

p30892
1 090 Ft

Egységár: 54 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 33 cm x 33 cm.

Anyaga: papír

A csomagban 20 db kétrétegű szalvéta található.

Terítsd meg az ünnepi asztalt ezzel a vidám, világoskék papír szalvétával, mely tökéletes kiegészítője egy babaváró bulinak, keresztelőnek, születésnapnak, névnapnak vagy kerti partinak is. Vagy akár egy sima hétköznapi étkezést is feldobhatsz vele. Vigyél színt az ünneplésbe és a hétköznapokba is, és válassz mellé színben hozzáillő további kiegészítőket és dekorációkat.