Boldog Új Évet! Szilveszteri Színes Parti Papír Pohár
  • Boldog Új Évet! Szilveszteri Színes Parti Papír Pohár

Boldog Új Évet! Szilveszteri Színes Parti Papír Pohár - 250 ml, 6 db-os

A szilveszteri parti pohár kihagyhatatlan az óév búcsúztató bulijának asztaldekorációjából. Ez a színes léggömbös Boldog Új Évet! feliratos papír pohár már megadja a vidám hangulatot, kitűnő választás egy jókedvű partinál. A  szilveszteri buli italaihoz és éjfélkor a koccintáskor fontos szerepe lesz ennek a színes szilveszteri pohárnak. A teljes vidám, színes hatás kedvéért válaszd a hozzátartozó szilveszteri tányért, színes függődekorációt, színes lufis bannert és természetesen a színes héliumos lufikról sem szabad elfeledkezned. Hiszen a szilveszteri bulinak a jókedvről kell szólnia. Ezek a színes, lufis termékek már megalapozzák a jó hangulatot. Búcsúztasd méltóképpen az óévet és köszöntsd vidáman az újat ezekkel a színes parti poharakkal. Koccintáskor nem kell félned, hogy eltörnek és a mosogatással sem kell bajlódnod a parti után. :)

m24916
750 Ft

Egységár: 125 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 25 ml.

Anyaga: papír.

A csomagban 6 db pohár található.

Ezek a színes léggömbös Boldog Új Évet! feliratos parti poharak nélkülözhetetlenek egy vidám szilveszteri buliról. Szilveszter estéjén felszolgált italok kínálásához és éjfélkor a koccintáshoz elképzelhetetlenek ezek a szilveszteri színes lufis poharak amik megalapozzák a jókedvet!