Boldog Új Évet! Elegáns Léggömbös Parti Papír Pohár
  • Boldog Új Évet! Elegáns Léggömbös Parti Papír Pohár

Boldog Új Évet! Elegáns Léggömbös Parti Papír Pohár - 250 ml, 6 db-os

Legyen elegáns, ragyogó hangulatú a szilveszteri parti hangulata. Ez az elegáns, arany, ezüst és fekete léggömbökkel és Boldog Új Évet! feliratos parti pohár kitűnő választás lesz a szilveszter esti bulihoz. Egy elegáns szilveszteri partiról nem hiányozhat az arany, ezüst és fekete színvilág. A szilveszteri parti poháron szerepelő arany, ezüst és fekete léggömbös minta már megadja az elegáns hangulatot. Az elegáns parti asztalának nélkülözhetetlen kiegészítője lesz ez a Boldog Új Évet! feliratos pohár. A hatás fokozására szerezd be a további elegáns léggömbös parti kellékeket mint a zászlófüzért, parti feliratot és a hozzátartozó elegáns léggömbös parti tányért se felejtsd el! Búcsúztasd méltón az óévet és köszöntesd stílusosan az újat. 

m24893
750 Ft

Egységár: 125 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 250 ml.

Anyaga: papír.

6 db pohár/csomag.

Ezekkel az elegáns léggömb és Boldog Új Évet! feliratos poharakkal dobd fel a szilveszteri parti asztaldekorációját. Aranyló, ragyogó hatása lesz a szilveszteri parti asztalának az arany, ezüst és fekete színvilágú parti poharaknak köszönhetően.