Csontváz Arcfesték Make-Up Szett
  • Csontváz Arcfesték Make-Up Szett
  • Csontváz Arcfesték Make-Up Szett

Csontváz Arcfesték Make-Up Szett

Vesd be a legijesztőbb csontváz jelmezt Halloweenkor vagy a farsangon és fesd ki az arcod ezzel a csontváz arcfestékkel. A szett tartalmaz ninden olyan színt, ami egy csontváz archoz szükséges.

Fontos információk az arcfestékkel kapcsolatban:

A party arcfestékek könnyedén lemoshatóak, eltávolíthatóak, ennek köszönhetően viszont érintésre elkenődhetnek. Az arcfesték száradási ideje attól függ, milyen vastagon lett felkenve a festék. Illetve jó tudni, hogy száraz, meleg időben gyorsabban szárad, nyirkos, hideg időben viszont viszonylag nehezen szárad csak meg.

y39093
2 890 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

A csomag tartalma: fekete smink zsírkréta, 2 féle arcfesték (fehér, fekete) és szivacs.

Az arcfestéket vízzel higítva vagy higítás nélkül ecset és sminkszivacs felvitelével szabad használni. A szembe kerülő festéket bő vízzel ki kell mosni! A kozmetikum ritkán, de kiválthat allergiás reakciót, így szem környékén, illetve sérült bőrfelületen ne alkalmazd! A használat előtt tesztelés ajánlott.

Szappanos vízzel lemosható, ügyelve arra, hogy közben a szem ne legyen nyitva.

A termék bőrbarát arcfesték, káros anyagokat nem tartalmaz.

Nedvesítsd be a szivacsot, és vidd fel az arcodra a fehér színű festéket. A szemed körül és az orrod hegyénél hagyd szabadon, mert oda majd a fekete szín kerül. Még mindig a szivacs segítségével készítsd el a fekete árnyvonalakat az arccsontodon és a homlokodon. Végül a zsírkrétával rajzold meg a kontúrokat és satírozd be a szem környékét.