Vámpír Arcfesték
  • Vámpír Arcfesték
  • Vámpír Arcfesték

Vámpír Arcfesték

Kifejezetten vámpíroknak készült ez a három színből álló festék paletta. Olyan vámpíroknak, akik napközben sokat tartózkodnak a napon, ezért napbarnított bőrüket fehérre kell sminkelni. Nem kell mást tenni, mint egy szivacs segítségével felvinni a fehér alapot, majd az aplikátorral a szemkörnyékét sötét színűre festeni. Még egy kis művér és indulhat is a vámpír parti.

Fontos információk az arcfestékkel kapcsolatban:

A party arcfestékek könnyedén lemoshatóak, eltávolíthatóak, ennek köszönhetően viszont érintésre elkenődhetnek. Az arcfesték száradási ideje attól függ, milyen vastagon lett felkenve a festék. Illetve jó tudni, hogy száraz, meleg időben gyorsabban szárad, nyirkos, hideg időben viszont viszonylag nehezen szárad csak meg.

y24394
2 990 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

3 színű arcfesték aplikátorral.

Az arcfestéket vízzel higítva vagy higítás nélkül ecset és sminkszivacs felvitelével szabad használni. A szembe kerülő festéket bő vízzel ki kell mosni! A kozmetikum ritkán, de kiválthat allergiás reakciót, így szem környékén, illetve sérült bőrfelületen ne alkalmazd! A használat előtt tesztelés ajánlott.

Szappanos vízzel lemosható, ügyelve arra, hogy közben a szem ne legyen nyitva.

A termék bőrbarát arcfesték, káros anyagokat nem tartalmaz.