• Új
Fehér színű arcfesték tubusban
  • Fehér színű arcfesték tubusban

Fehér krémes halloween arcfesték tubusban

1 290 Ft

Egységár: 46 Ft / g

(Adóval együtt)
Raktáron

pm977169W

A fehér színű arcfesték egy olyan szín ami nagyon sok smink, arcfestés alapszíne Halloweenkor vagy farsang idején. Bohóc, gésa, szellem, vámpír és csontváz bőrébe bújhatsz a halloweenifarsangi partin. Könnyedén és gyorsan elkészítheted az általad kiválasztott karaktert a tubusos fehér festék segítségével. A fantáziádra van bízva, hogy milyen festés lesz az arcodon. Ez a fehér festék nélkülözhetetlen lesz arc vagy más testrész festésekor. Variáljad más színekkel is, hogy neked legyen a legprofibb arcfestésed Halloween éjszakáján vagy farsangkor.

A csomag 1 darab fehér arcfestéket tartalmaz!

Fontos információk az arcfestékkel kapcsolatban:

A party arcfestékek könnyedén lemoshatóak, eltávolíthatóak, ennek köszönhetően viszont érintésre elkenődhetnek. Az arcfesték száradási ideje attól függ, milyen vastagon lett felkenve a festék. Illetve jó tudni, hogy száraz, meleg időben gyorsabban szárad, nyirkos, hideg időben viszont viszonylag nehezen szárad csak meg.

A csomag 1 darab fehér arcfestéket tartalmaz!

Mérete: 28,3 g.

Az arcfestéket vízzel hígítva vagy hígítás nélkül ecset és sminkszivacs felvitelével szabad használni. A szembe kerülő festéket bő vízzel ki kell mosni! A kozmetikum ritkán, de kiválthat allergiás reakciót, így szem környékén, illetve sérült bőrfelületen ne alkalmazd! A használat előtt tesztelés ajánlott.

Szappanos vízzel lemosható, ügyelve arra, hogy közben a szem ne legyen nyitva.

A termék bőrbarát arcfesték, káros anyagokat nem tartalmaz.

Ezzel a tubusos fehér arcfestékkel könnyedén festheted ki az arcodat Halloween éjszakáján vagy egy farsangi partin. A fehér színű arcfesték az egyik alapszín egy halloweeni vagy farsangi smink készítésekor. Az egész arcodat vagy különböző figurákat-alakzatokat festhetsz be fehérre. Lehetsz bohóc, gésa, vámpír, szellem és csontváz

Ez még talán érdekelhet