Boldog anyák napját feliratos héliumos lufi
  • Boldog anyák napját feliratos héliumos lufi

Szívecskés-növényes héliumos fólia lufi anyák napjára "Boldog Anyák Napját" felirattal

Milyen anyák napi ajándékkal leped meg anyukádat? Ajándékozd meg őt anyák napja alkalmából ezzel az anyák napi, "Boldog Anyák Napját" feliratos, vidám mintájú héliumos fólia lufival. Május első vasárnapján mondj köszönetet édesanyádnak ezzel a különleges meglepetéssel. A lufi színvilága és mintája igazán bájos, a rajta lévő felirat pedig helyetted is beszél. Garantáltan boldog lesz édesanyád számára az anyák napja, ha egy ilyen ajándékkal leped meg őt. Egy csokor virág mellé vagy akár önmagában is adhatod édesanyádnak anyák napjára ezt a héliumos anyák napi lufit.

Ez a termék 300 forint extra szállítási díjjal rendelhető.

mpr-81082
4 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fólia.

Mérete: 43 cm. 

Keresed a tökéletes ajándékot édesanyád számára? Közeledik az anyák napja? Akkor valami különleges meglepetéssel rukkolj elő. Mit szólnál egy héliumos lufihoz,amelyen egy kedves üzenetet is talál anyukád?

Ez a lufi nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban, nehogy elszálljon a meglepetés!