Boldog anyák napját feliratos héliumos lufi
  • Boldog anyák napját feliratos héliumos lufi

Szívecskés-növényes héliumos fólia lufi anyák napjára "Boldog Anyák Napját" felirattal

Közeledik az anyák napja és különleges, szívhez szóló anyák napi ajándékkal szeretnéd meglepni anyukádat. Köszöntsd őt anyák napja alkalmából ezzel az anyák napi, "Boldog Anyák Napját!" feliratos héliumos fólia lufival. Május első vasárnapján mondj köszönetet édesanyádnak ezzel a különleges meglepetéssel. A lufit a szívecskés minták és a Boldog Anyák Napját! felirat teszi különlegessé. A lufi láttán garantáltan elérzékenyül és boldog lesz édesanyád anyák napján. Egy csokor virág mellé vagy akár önmagában is adhatod édesanyádnak anyák napjára. A lufi hetekig szép marad, így anyukád sokáig élvezheti ezt a tőled kapott kedves ajándékot.

Ez a termék 300 forint extra szállítási díjjal rendelhető.

mpr-81082
4 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fólia.

Mérete: 43 cm. 

Keresed a tökéletes ajándékot édesanyád számára? Közeledik az anyák napja akkor különleges meglepetéssel rukkolj elő. Mit szólnál egy lufihoz, Boldog Anyák Napját! felirattal, amelyen egy szívhez szóló üzenetet is talál anyukád?

Ez a lufi nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban, nehogy elszálljon a meglepetés!