Szív alakú márvány mintás anyák napi héliumos fólia lufi
  • Szív alakú márvány mintás anyák napi héliumos fólia lufi

Szív alakú márvány mintás anyák napi héliumos fólia lufi

Milyen anyák napi ajándékkal leped meg anyukádat? Ajándékozd meg őt anyák napja alkalmából ezzel az anyák napi, "Happy Mother's Day" feliratos ", márvány mintásszív alakú héliumos fólia lufival. Május első vasárnapján mondj köszönetet édesanyádnak ezzel a különleges meglepetéssel. A lufi színvilága trendi, fiatalos, és a márványos minta még különlegesebbé teszi azt. Már messziről is jól látható az üzenet, amit közvetít édesanyádnak, hogy: "Happy Mother's Day" - vagyis Boldog Anyák Napját neki! Egy csokor virág mellé vagy akár önmagában is adhatod édesanyádnak anyák napja alkalmából. Ez a lufi hetekig szép marad, így anyukád sokáig élvezheti ezt a tőled kapott kedves ajándékot.

Ez a termék 300 forint extra szállítási díjjal rendelhető.

q21550
3 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fólia.

Mérete: 46 cm. 

Keresed a tökéletes ajándékot édesanyád számára? Közeledik az anyák napja, és az a terved, hogy különleges meglepetéssel rukkolj elő. Mit szólnál egy szív formájú héliumos lufihoz, amelyen egy szívhez szóló üzenetet is talál anyukád?

Ez a lufi nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban, nehogy elszálljon a meglepetés!

A lufisúlynak köszönhetően pedig akár padlódísz vagy asztaldísz is lehet ebből az anyák napi lufiból. Így ha anyukádat vendégül látod anyák napja alkalmából, akkor ez a lufi akár dekorációként is szuperül funkcionál.