Anyák napi lufi best mom felirattal
  • Anyák napi lufi best mom felirattal

Anyák napi héliumos lufi best mom felirattal

Május első vasárnapján az anyukákat ünnepeljük és felköszöntjük őket ezen alkalomból. Édesanyánknak hálát mondhatunk mindazért a sok jóért, amit értünk tett és tesz. És tudassuk vele, hogy ő az egyik legfontosabb személy az életünkben. Köszöntsd fel édesanyádat ezzel a kötény formájú, "best mom" feliratos anyák napi héliumos lufival. Mondd el neki, hogy mennyire szereted, és hogy ő a legjobb anya számodra. Édesanyád szeret kertészkedni, virágokat ültetni a kertben? Akkor nem is adhatnál neki személyre szólóbb ajándékot, mint ezt a kötény formájú, virágokkal és kerti eszközökkel díszített héliumos lufit. Adhatod virág mellé vagy akár virág helyett is ezt a különösen szép anyák napi ajándékot. És jó tulajdonsága még a szépségén felül, hogy ez a héliumos léggömb hetekig megmarad anyukádnak, olyan tartós.

Ez a termék 600 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

q23836
4 090 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 103 cm.

Anyaga: fólia.

Kertészkedni szerető anyukák számára telitalálat ez a "Best Mom" feliratos, kerti kötény formájú anyák napi héliumos fólia lufi. De nemcsak anyák napjára adhatod, meglepheted vele a születésnapján, névnapján is.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban, hogy nehogy elrepüljön a meglepetés!