Anyák Napi Macis Kötény - Kisfiú Macival
  • Anyák Napi Macis Kötény - Kisfiú Macival

Anyák Napi Macis Kötény - Kisfiú Macival

Május első vasárnapján köszöntjük fel az édesanyákat, hisz ők a világon a legfontosabb személyek az életünkben. Mivel is szerezhetnél neki örömet anyák napja alkalmából? Például egy kedves ajándékkal. Ha szeret az anyukád sütni-főzni, és finomabbnál finomabb ételekkel kedveskedni neked, akkor jó választás lehet ez a kedves üzenetet és egy aranyos macifiú mintát ábrázoló anyák napi kötény. A rajta lévő üzenettől biztosan nagyon boldog lesz, és örömmel viseli majd minden nap a konyhában ezt a tőled kapott kedves ajándékot. De nemcsak anyák napjára, hanem születésnapra, névnapra, karácsonyra is kitűnő ajándék ez édesanyád számára.

A kötény szövege: 

Az én Anyukám a legjobb Anyuka a világon, az ölelését mindennél jobban imádom!

pdk015
1 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 50 cm x 70 cm

Anyaga: polyester

Ha a te anyukád is az a típus, aki szeret sürögni-forogni a konyhában, akkor biztosan örülni fog egy ilyen tündéri anyák napi köténynek. És az is biztos, hogy mostantól még sűrűbben látogatja majd a konyhát, és mindig keresi az indokot arra, hogy ott tevékenykedhessen, mert minél gyakrabban szeretné viselni ezt a kötényt, amit tőled kapott ajándékba. Akár anyák napjára, akár bármilyen más alkalomra is adod ezt neki, az öröm és a boldogság garantált :)