Anyák Napi Macis Kötény - Kislány Macival
  • Anyák Napi Macis Kötény - Kislány Macival

Anyák Napi Macis Kötény - Kislány Macival

Május első vasárnapján köszöntjük fel az édesanyákat, hisz ők a világon a legfontosabb személyek az életünkben. Mivel is szerezhetnénk neki örömet anyák napján? Szeret az anyukád sütni-főzni? Finomabbnál finomabb ételeket készít el a kedvedért? Akkor add a tudtára ezzel a köténnyel, hogy mennyire szereted őt! Megható pillanat lesz, amikor meglátja és elolvassa a kötényen lévő kedves üzenetet. Az aranyos, huncut macilány mintától pedig el fog olvadni. A "Szeretlek Anya!" felirat igazán szívhez szóló üzenet számára. És egyben praktikus is ez az ajándék anyukádnak, aki biztosan büszkén viseli majd ezt a kötényt minden főzés alkalmával. Anyák napjára, születésnapra, névnapra, karácsonyra nagyszerű ajándék!

A kötény szövege: 

Amikor a karod átölel, a szívemet boldogság tölti el. Szeretlek Anya!

pdk014
1 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 50 cm x 70 cm

Anyaga: polyester

Mi lehetne kedvesebb ajándék anyák napjára, mint egy szívhez szóló üzenet. És ha ezt a megható üzenetet egy kötényre "írva" adjuk át édesanyánknak, akkor dupla az öröm, mert egyben egy hasznos ajándékkal is meglepjük őt. Olyan ajándék ez, amit akár nap mint nap használhat, és mindig mosolyogni támad majd kedve ezentúl, ha főzni áll neki a konyhában. Mert minden egyes alkalommal eszébe fog jutni, hogy ezt a szép anyák napi ajándékot tőled kapta.