• Új
Ezüst Gold Orbz Fólia Lufi
  • Ezüst Gold Orbz Fólia Lufi

Ezüst Gold Orbz Fólia Lufi

Egy elegáns partin nélkülözhetetlen a csillogó ezüst színű dekoráció. A silver orbz lufi szerepelhet egy trendi lánykérésen, lánybúcsún, esküvőn, elegáns szülinapon, Karácsony vagy Szilveszter estén. Egy babaváró partin, első születésnapon ünnepivé teszi a parti dekorációját. Anyák napján édesanyádat lepjed meg egy ilyen gyönyörű, csillogó gömb formájú ezüst orbz fólia lufival. Biztosan elérzékenyül, hogy egy ilyen különleges lufival leped meg őt. Ez az ezüst orbz héliumos fólia lufi ahol megjelenik ott különleges harmóniát, biztonságot ér el a dekorációban. Az ezüst színe végett Karácsony és Szilveszter estén is a dekoráció domináns színe közé tartozik. Bármilyen parti dekorációját garantáltan felejthetetlenné teszi!

3 890 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Raktáron

n2820199

Mérete: 38 cm x 40 cm.

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ezzel a csillogó hatású, gömb formájú ezüst, silver orbz fólia lufival különleges lesz a dekorációd. Bármilyen parti hangulatát különlegessé teszi, legyen szó szilveszteri partiról, elegáns szülinapról, esküvői ceremónia dekorálásáról.Ez még talán érdekelhet

16 hasonló termék: