Mikulás tasak, piros színű,  Mikulás zsákjával motívummal 150 x 350 mm
  • Mikulás tasak, piros színű,  Mikulás zsákjával motívummal 150 x 350 mm

Mikulás tasak, piros színű, Mikulás zsákjával motívummal széles, 200 x 350 mm

Ho-ho-ho-ho, megérkezett a Télapó. Aki az éj leple alatt az ablakba kitett, kipucolt csizmákba rejti a gyerekeknek szánt, ajándékokkal teletömött mikulás ajándéktasakokat.

Ez a hagyományos celofán mikulás tasak a legklasszikusabb ajándékcsomagoló mikuláskor. A gyerekek régen is és ma is izgatottan bontogatják ezt a zizgő kis tasakot, hogy elővarázsolják belőle mindazt a sok-sok finomságot, csokit, narancsot, mogyorót és egyéb apró meglepetéseket, amiket magában rejt.

Ez a tasak csupán méretében különbözik a klasszikus celofán mikulás tasaktól, mivel ez a hagyományoshoz képest jóval nagyobb méretű, így sokkal több ajándék elfér benne, a gyerekek nagy örömére :)

Kaj006
45 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 200 mm x 350 mm

Anyaga:  nylon

Ez a télapó mintás celofán mikulás tasak éppen úgy néz ki, mint klasszikus társai, csupán méretében különbözik a klasszikus mikulás ajándék tasaktól. Ugyanis ez extra nagy méretű, így sokkal több édesség és meglepetés elfér benne, mint a hagyományos méretű télapó tasakban.

Tömd hát tele csupa finomsággal és kedves apró ajándékokkal, hogy mikulás reggelén, mikor a gyerekek felfedezik a csizmájukba rejtett kis csomagot, örömmel bontogathassák azt.