Mikulás tasak, kék színű, Mikulás óra kandeláberrel, havas táj motívummal 150 x 350 mm
  • Mikulás tasak, kék színű, Mikulás óra kandeláberrel, havas táj motívummal 150 x 350 mm

Mikulás tasak, kék színű, Mikulás óra kandeláberrel, havas táj motívummal 150 x 350 mm

Régi idők klasszikusa ez a vidám, színes, Mikulás mintás átlátszó celofán mikulás ajándéktasak, melybe a télapó az apró ajándékokat és édességeket, gyümölcsöt, mogyorót rejtheti a gyerekek számára.

Miután az összes kis télapó tasakot megtöltötte, bepakolja az egészet a puttonyába, és útra kel, hogy az éjszaka leple alatt minden gyerekhez eljuttassa a neki szánt kis csomagocskát, amit az ablakba kitett, kipucolt kis csizmájukba rejt majd.

Reggel pedig a gyerekek izgatottan rohannak az ablakhoz, hogy megnézzék, került-e valami a csizmájukba, és csillogó szemmel bontogatják majd a mikulástól kapott télapó csomagokat.

Kaj003
35 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 150 mm x 350 mm

Anyaga: nylon.

Klasszikus mikulás ajándéktasak, átlátszó celofán zacskó télapó mintával. Rejtsd ebbe gyermeked számára a neki szánt kis mikulás ajándékokat, édességeket, és egy kicsit visszaidézheted a saját gyerekkorodat is. Hiszen a ma anyukái és apukái biztosan hasonló télapó tasakban kapták annak idején a mikulás ajándékokat, amit akkor is és most is a tisztára pucolt csizmákba, cipőkbe rejt el a mikulás az éjszaka folyamán, hogy aztán reggel örömmel bontogathassuk a kis meglepetés csomagokat.