Mézi mintás nyakkendő karácsonyi ajándék
  • Mézi mintás nyakkendő karácsonyi ajándék

Karácsonyi nyakkendő mézi mintával

karácsony az az ünnep, amikor szívesen viselünk az alkalomhoz illő, vagyis téli és karácsonyi mintás ruhadarabokat és kiegészítőket. Mint amilyen ez a karácsonyi nyakkendő mézi mintával. Ez a vidám karácsonyi kiegészítő mosolyt csal majd mindenki arcára, ha ezt viseled a családi karácsonyi bulin vagy akár a céges karácsonyi partin. Ha például nem szeretnél tipikus karácsonyi "csúnya pulcsit" felvenni, de mégis szeretnél valami olyasmit viselni, ami passzol az ünnephez, akkor válaszd ezt a mézi mintás karácsonyi nyakkendőt.

De nemcsak magadat lepheted meg vele, hanem egy szuper karácsonyi ajándék is olyan barátodnak vagy rokonodnak, aki hozzád hasonlóan szintén kedveli a vicces dolgokat, és ezáltal a vicces ajándékokat.

pdny036
2 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: polyester.

Mérete: 31 cm x 9,5 cm.

Egy gumipánttal rögzíthető a nyakra, ami a nyakkendő része.

Ez a karácsonyi nyakkendő mézi mintával kedves karácsonyi ajándék lehet szerettednekbarátodnak vagy akár egy kollégádnak is. De akár az oly népszerű iskolai karácsonyi ajándékozásra is választhatod ezt a húzottadnak, mert így valami alkalomhoz illőt, mégis vicceset és különlegeset adhatsz neki. De te magad is viselheted ezt az ünnepi időszakban vagy a karácsonyi összejövetelen.