Ajándék dekor zászló - Nagypapa lufikkal

Az ajándék dekor zászló egy kiváló ajándék, ha valami olyan meglepetést keresel, ami egyrészt különleges, másrészt a megajándékozott az otthonát is díszítheti vele. Ezzel egy olyan ajándékot adsz, ami egy örök emlék, és a megajándékozott szívesen rakja majd ki a falra, és nap mint nap, amikor ránéz, te fogsz róla eszébe jutni. Letisztult anyagának és kivitelezésének köszönhetően bármely otthonban jól fog mutatni, a rajta lévő minta pedig nagyon egyedi.

Ha nagypapádnak keresel ajándékot, akkor ennek a dekor zászlónak biztosan nagyon fog örülni. Legyen akár születésnap, névnap, karácsony vagy húsvét, bármilyen alkalomra kedves ajándék lesz a nagypapinak ez a mintás zászló dekoráció ezzel a kedves és vicces felirattal. Garantáltan mosolyt csal majd az arcára, és az sem kizárt, hogy néhány örömkönny is megcsillan majd a szemében.


A zászlón a felirat: 

Nagypapa

A lufikon a feliratok: 

mindig van nála édesség

mindent megjavít

kiváló játszótárs

megvigasztal

érdekes történeteket mesél

megnevettet

barkácsol velem

pdz011
990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: 100 % pamut.

Mérete: 17 cm x 23 cm.

Egy igazi különlegesség az ajándékok között ez az ajándék dekor zászló, amivel meglepheted nagypapádat. És hogy milyen alkalmakra válaszd ezt a kedves ajándékot? Adhatod születésnapra, névnapra, karácsonyra, húsvétra és persze adhatod csak úgy, minden különösebb alkalom nélkül is csupán csak azért, mert megérdemli és hogy tudja, mennyire sokat jelent ő neked. Ez a dekor zászló nemcsak kedves ajándék, hanem mutatós dekoráció is, és így mindig szem előtt lesz számára egy olyan emlék, amit tőled kapott. Egy ajándék, ami egyben mókás és szívhez szóló is.