Születésnapi Héliumos Lufi

Vásárlói vélemények

 • Köszönöm szépen a gyors kiszállítást és a kitűnő termékeket. Nagy hasznát vesszük majd az idei Halloween partin. Üdvözlettel: Andrea

  Puskás Andrea, Szeged
 • Nagyon köszönöm a csomagot! Szuepr volt minden: a lufikat imádtuk! (apuka pedig a lufifújót imádta )De én személy szerint legjobban a csapónak örültem, már...

  Horváth Mária, Pécs

Új termékek

Születésnapi Héliumos Lufi
Happy Birthday To You! Hirdetik a héliumos lufik az ünnepeltnek. Szervezz egy meglepetés partit és díszítsd héliumos születésnapi lufikkal, hogy még emlékezetesebb legyen a buli!
Születésnapi Héliumos Lufi

Születésnapi Héliumos Lufi 

Alkategóriák

 • Lány Szülinapra Héliumos Lufi
  Légy stílusos és ajándékozz igazi csajos, lányos születésnapi lufit. Kislányoknak és nagylányoknak egyaránt találsz lufit születésnapra... Jó válogatást!
 • Fiú Szülinapra Héliumos Lufi
  Mi gondolunk a férfiakra is, nem csak a nőkre! Mindenhonnan azt halljuk, hogy milyen nehéz ajándékot találni pasiknak. Nálunk férfiaknak, kisfiúknak is találsz héliumos lufit születésnapra.
 • Első Szülinapra Héliumos Lufi
  A legemlékezetesebb az első születésnap. Na nem az ünnepeltnek, hanem a szülőknek :) De nagyon jó érzés évek múlva visszanézni a képeket a buliról, ahogy az első szülinapos héliumos lufival fotózkodtok.