30-as számos arany-fekete héliumos lufi
  • 30-as számos arany-fekete héliumos lufi

30-as számos születésnapi arany-fekete héliumos fólia lufi

Lepd meg az ünnepeltet 30. szülinapja alkalmából 30-as számos arany-fekete színvilágú héliumos lufival! Köszöntsd fel az ünnepeltet születésnapja reggelén, hogy vidáman induljon a napja. Tökéletes szülinapi ajándék, elegáns hatású az arany-fekete színű 30-as számos lufis ajándék. Nemtől függetlenül, hölgyet és urat ajándékozhatsz meg vele. Egy szülinapi party elengedhetetlen kelléke a héliumos lufi, legyen az ünnepelt gyerek vagy felnőtt. Egy elegáns 30. szülinapi parti dekorációjából kár lenne kihagyni ezt a 30-as számos fólia lufit, nélkülözhetetlen party kiegészítő. Önmagában is különleges de néhány egyszínű vagy Boldog szülinapot! feliratos héliumos lufival kiegészítve fokozhatod a hatást. Nemcsak szülinapra hanem 30. évforduló megünneplésének dekorációjában is szerepelhet ez a 30-as számos lufi. A 30-as számos arany-fekete fólia lufi héliummal töltött így célszerű egy lufi nehezéket választanod hozzá. Nem szeretnéd ha a héliummal töltött léggömb felszállna az égbe, ugye? Oda lenne a szülinapi ajándék vagy dekoráció.

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

13789
3 790 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 45 cm. 

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ha 30. szülinapra készülsz akkor válaszd ezt a 30-as számos arany-fekete színvilágú héliumos fólia lufit. Mert ma már egy szülinap vagy évforduló ünneplése elképzelhetetlen héliumos lufi nélkül. Szülinapi ajándék vagy party dekoráció lehet a születésnapon vagy egy évforduló ünneplésekor. Állandó szobahőmérsékleten tartva és elkerülve szúrós tárgyakat a lufi akár 2-3 hétig tartós marad. Nagyon látványos önmagában a 30-as számos lufit de kiegészítheted további egyszínű vagy Boldog szülinapot! feliratos héliumos lufikkal így még látványosabb lesz a dekoráció hatása. A lufisúlyt ne felejtsd el beszerezni a héliumos lufihoz hisz nélküle a lufi elszáll. Fontos tudnod, hogy a lufi nehezék nélkülözhetetlen kiegészítője a héliummal töltött léggömbnek. Így biztonságban tudhatod a 30-as számos szülinapi arany-fekete héliumos fólia lufidat!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ez a fólia lufi héliummal feltöltve érkezik hozzád egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a fajta lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, pár nap, közel egy hét elteltével már kicsit puhább lesz, de akár 2-3 hétig lebegni fog. A lufi önzáró szeleppel van ellátva, így ennek köszönhetően akár újra fújható. Kérlek, hogy tartsd a lufit szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.