• Új
18-as számos arany-fekete héliumos lufi
  • 18-as számos arany-fekete héliumos lufi

18-as számos születésnapi arany-fekete héliumos fólia lufi

3 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

13787

Lepd meg az ünnepeltet 18. szülinapja alkalmából 18-as számos arany-fekete színvilágú héliumos lufival! Köszöntsd fel az ünnepeltet születésnapja reggelén, hogy vidáman induljon a napja. Tökéletes szülinapi ajándék, elegáns hatású az arany-fekete színű 18-as számos lufis ajándék. Nemtől függetlenül, hölgyet és urat ajándékozhatsz meg vele. Egy szülinapi party elengedhetetlen kelléke a héliumos lufi, legyen az ünnepelt gyerek vagy felnőtt. Egy elegáns 18. szülinapi parti dekorációjából kár lenne kihagyni ezt a 18-as számos fólia lufit, nélkülözhetetlen party kiegészítő. Önmagában is különleges de néhány egyszínű vagy Boldog szülinapot! feliratos héliumos lufival kiegészítve fokozhatod a hatást. Nemcsak szülinapra hanem 18. évforduló megünneplésének dekorációjában is szerepelhet ez a 18-as számos lufi. A 18-as számos arany-fekete fólia lufi héliummal töltött így célszerű egy lufi nehezéket választanod hozzá. Nem szeretnéd ha a héliummal töltött léggömb felszállna az égbe, ugye? Oda lenne a szülinapi ajándék vagy dekoráció.

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

Mérete: 45 cm. 

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ha 18. szülinapra készülsz akkor válaszd ezt a 18-as számos arany-fekete színvilágú héliumos fólia lufit. Mert ma már egy szülinap vagy évforduló ünneplése elképzelhetetlen héliumos lufi nélkül. Szülinapi ajándék vagy party dekoráció lehet a születésnapon vagy egy évforduló ünneplésekor. Állandó szobahőmérsékleten tartva és elkerülve szúrós tárgyakat a lufi akár 2-3 hétig tartós marad. Nagyon látványos önmagában a 18-as számos lufit de kiegészítheted további egyszínű vagy Boldog szülinapot! feliratos héliumos lufikkal így még látványosabb lesz a dekoráció hatása. A lufisúlyt ne felejtsd el beszerezni a héliumos lufihoz hisz nélküle a lufi elszáll. Fontos tudnod, hogy a lufi nehezék nélkülözhetetlen kiegészítője a héliummal töltött léggömbnek. Így biztonságban tudhatod a 18-as számos szülinapi arany-fekete héliumos fólia lufidat!