• Új
20-as számos rosegold héliumos lufi
  • 20-as számos rosegold héliumos lufi

20-as számos születésnapi rosegold héliumos fólia lufi

Lepd meg az ünnepeltet 20. szülinapja alkalmából 20-as számos csillogó rosegold színvilágú héliumos lufival! Köszöntsd fel az ünnepeltet születésnapja reggelén, hogy vidáman induljon a napja. Tökéletes szülinapi ajándék hölgyeknek, elegáns hatású a rosegold színű, fehér 20-as számos lufis ajándék. Nagyon tartós, szobahőmérsékleten tartva akár 2-3 hétig is lebegni fog a 45 cm-es héliumos léggömb. A 20-as számos rosegold fólia lufi héliummal töltött így célszerű egy lufi nehezéket választanod hozzá, ha nem szeretnéd, hogy elszálljon a héliumos lufi. Egy elegáns 20. rosegold színvilágú szülinapi parti dekorációjából kár lenne kihagyni ezt a 20-as számos fólia lufit, nélkülözhetetlen party kiegészítő. Nemcsak szülinapra hanem 20. évforduló dekorációjában is szerepelhet ez a 20-as számos lufi. 

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

fs7604-20
3 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Hologramos bojtos léggömbsúly

Ár 890 Ft

Fekete bojtos léggömbsúly

Ár 890 Ft

Rosegold szülinapi latex lufi csillag mintával, Boldog Szülinapot! felirattal - 6 db

Ár 2 100 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 45 cm. 

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ha 20. szülinapra készülsz akkor válaszd ezt a 20-as számos rosegold színvilágú héliumos fólia lufit. Mert ma már egy szülinap vagy évforduló ünneplése elképzelhetetlen héliumos lufi nélkül. Szülinapi ajándék vagy party dekoráció lehet a születésnapon vagy egy évforduló ünneplésekor. Állandó szobahőmérsékleten tartva és elkerülve szúrós tárgyakat a lufi akár 2-3 hétig tartós marad. Nagyon látványos önmagában a 20-as számos lufit de kiegészítheted további egyszínű rosegold vagy Boldog szülinapot! feliratos héliumos lufikkal így még látványosabb lesz a dekoráció hatása. A lufisúlyt ne felejtsd el beszerezni a héliumos lufihoz hisz nélküle a lufi elszáll. Fontos tudnod, hogy a lufi nehezék nélkülözhetetlen kiegészítője a héliummal töltött léggömbnek. Így biztonságban tudhatod a 20-as számos szülinapi rosegold héliumos fólia lufidat!

Ez a fólia lufi héliummal feltöltve érkezik hozzád egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a fajta lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, pár nap, közel egy hét elteltével már kicsit puhább lesz, de akár 2-3 hétig lebegni fog. A lufi önzáró szeleppel van ellátva, így ennek köszönhetően akár újra fújható. Kérlek, hogy tartsd a lufit szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.

Ez még talán érdekelhet