Gyerek jelmezek

Vásárlói vélemények

 • Kedves Dóra, Niki és Andi! Most kaptam meg a megrendelésemet, és csak jelezni szeretném, hogy a kis  "télapós-lufis" figyelmesség nagyon jól esett. köszönöm szépen Rozsnyói Teréz Kistarcsa

  Rozsnyói Teréz, Kistarcsa
 • Kedves Csörgőné Navratil Dóra, "Meg szeretném köszönni, eddigi segítségét. A lufinehezék ajánlása remek ötlet volt. A rendelésemet le is adtam. (...

  Nagy Alexandra, Kecskemét

Új termékek

Gyerek jelmezek
Kitaláltad már mi leszel a farsangon? Kalózkapitány? Drakula gróf? Tündér királylány? Esetleg hercegnő? Válogass a különböző komplett jelmezek között kedvedre. Találd meg a tökéletes jelmezt ami hozzád illik! Bújj bele kedvenc mesehősöd bőrébe! :)
Gyerek jelmezek

Gyerek jelmezek 

Alkategóriák

 • Jelmez Lányoknak
  A legtöbb kislány álma, hogy tündérkirálynő, pillangó vagy katicabogár legyen a farsangi bálon. Szerezz örömet a gyerkőcnek és bújtasd a kedvenc jelmezébe. Varázsolj belőle angyalt, királylányt vagy dívát!
 • Jelmez Fiúknak
  A kisfiúk a hősök bőrébe szeretnek bújni a legjobban vagy valamimilyesztő, horrorisztikus jelmezt választanak. Legyen lovag jelmez vagy ninja jelmez, esetleg kalóz jelmez, a lényeg, hogy a gyerkőc jól érezze magát a farsangi bulin!