Pókemberes - Spiderman bubbles lufi 56 cm
  • Pókemberes - Spiderman bubbles lufi 56 cm
  • Pókemberes - Spiderman bubbles lufi 56 cm

Pókemberes - Spiderman bubbles héliumos lufi 56 cm

Egy pókemberes születésnapi vagy névnapi partiról nem hiányozhatnak a héliumos lufik. Pókember témájú parti tökéletes kiegészítője vagy dekorációja lehet a pókhálóval átszőtt pókember mintájú héliumos lufi. A lufi különlegessége, hogy olyan mint egy buborék. Pókember az épületek között ugrándozva szövi hálóját és segít a bajba jutottaknak. Minden kisfiú szuperhős szeretne lenni. Tedd boldoggá kisfiadat, hogy a parti erejéig annak érezze magát. A teljes pókemberes összhatás kedvéért válassz spiderman mintájú zászlófüzért, papír tányért, szalvétát és poharat. Ez a lufi pedig hetekig emlékeztetni fogja kisfiadat, hogy milyen szuper bulija volt. :)

Ez a termék 500 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

q54052
5 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 56 cm.

Anyaga: celofán.

A Qualatex lufi a világ legjobb minőségű lufija, 100%-ban latex anyagú, rendkívül rugalmas, és tartós. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ez a buborék hatású lufi héliummal felfújva érkezik hozzád, egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a típusú lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, néhány nap, közel egy hét elteltével már kicsit ráncosabb lesz az összeillesztésénél, de akár 2-3 hétig lebegni fog. Fontos, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.