Love You Heart Szíves Szerelmes Fólia Lufi
  • Love You Heart Szíves Szerelmes Fólia Lufi

Love You Heart Szíves Szerelmes Fólia Lufi

Ajándékozz szív formájú, Love you feliratos fólia lufit szerelmednek, kedvesednek Valentin napra , édesanyádnak anyák napjára, névnapra, születésnapra vagy csak úgy örömszerzésből. Anyukádnak anyák napja alkalmából okozz örömet virág helyett Szeretlek feliratos, piros szív formájú héliummal töltött lufival. Egy eljegyzési parti asztaldekorációjának színvilága legyen a piros és szerepeljenek szív formák is. Így egy vagy több szerelmes témájú lufi hozzáadásával gyönyörű szíves padlódísz lehet a piros szív formájú lufikból. Egy romantikus vacsorán lepd meg kedvesedet ezzel a piros szív formájú Love you feliratos lufival. Bárhol is jelenjen meg ez a szerelmes témájú szív formájú lufi oda boldogságot, szerelmet fog vinni.

Ez a termék 600 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

n2552301
5 890 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 58 cm x 58 cm.

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal felfújva szállítjuk ki.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban! 

Légy romantikus, mondd el érzéseidet héliumos lufival! Lepd meg kedvesedet, édesanyádat szereteted jeléül ezzel a I love you feliratos, piros szív formájú lufival!