Esküvői Gumi Lufi Sok Boldogságot! Felirattal Gyöngyház Fehér
  • Esküvői Gumi Lufi Sok Boldogságot! Felirattal Gyöngyház Fehér

Esküvői Gumi Lufi Sok Boldogságot! Felirattal Gyöngyház Fehér

300 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

q6063508

Az esküvőknek egy igen fontos része az esküvői dekoráció. És ezek közül is egy igazi klasszikus az esküvői lufi és a belőlük készült lufi dekoráció. Mert a lufi nemcsak mókás és vicces tud lenni, hanem a megfelelő darabok kiválasztásával igazán elegáns lufi dekorációt varázsolhatunk belőlük. Csodaszép esküvői lufik százai közül választhat az, aki ezzel szeretne dekorálni a nagy napon. Mint ez a gyöngyház fehér színű "Sok boldogságot!" feliratos esküvői latex lufi, mely az esküvői dekoráció méltó kelléke lehet. Asztaldíszként, padlódíszként, csokorba kötve vagy egyesével. Mind a helyszín adottságain és azon múlik, hogy mi az elképzelése és a vágya az ifjú párnak. És nem utolsósorban nagyon tartós és környezetbarát lufiról van szó. 

Mérete: 28 cm.

Anyaga: latex.

Szín: gyöngyház fehér.

Az ár 1 db lufira vonatkozik.

Csodaszép és elegáns esküvői lufi, "Sok boldogságot!" felirattal.

Ajándékba is vihetjük az ifjú párnak a nagy napon vagy az esküvői party helyszínét dekorálhatjuk vele. Asztaldíszek, padlódíszek vagy bármi egyéb dekoráció elkészíthető ezekből az igazán látványos esküvői lufikból. Ez a gyöngyház fehér esküvői lufi - semleges, ám annál elegánsabb színének köszönhetően - minden fajta és színű esküvői dekorációhoz kiválóan passzol.

A Qualatex lufi a világ legjobb minőségű lufija, 100%-ban latex anyagú, rendkívül rugalmas és tartós. Levegővel fújva hónapokig, héliummal fújva akár hetekig is megmarad. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

16 hasonló termék: