Sebességkorlátozós 18. szülinapra önfelfújó fólia lufi
  • Sebességkorlátozós 18. szülinapra önfelfújó fólia lufi

Sebességkorlátozós pálcás fólia lufi 18. szülinapra, 3 db

Milyen frappáns, számos ajándékkal lephetsz meg egy 18 évest? Köszöntsd a szülinapost 18aes számos lufival! Ez a 18-as számos, sebességkorlátozós pálcás lufi különleges szülinapi ajándéka lesz a 18. szülinapját ünneplőnek. Ajándékozhatod hölgyeknek és uraknak egyaránt akár önmagában vagy ajándékkísérőként. A szülinapi lufin szembetűnő a 18-as sebességkorlátozós minta. Messziről szembetűnő a 18-as szám a fólia lufin. A felnőtté válást, a 18. születésnapot egy felejthetetlen szülinapi bulival kell megünnepelni ahol természetesen a dekorációból és ajándékokból nem szabad elfelejteni a 18-as számot. A szülinapi asztal dekorációs kellékeként használhatod a pálcás fólia lufit. Egy-egy üvegtálba vagy vázába helyezd el a 18-as számos lufikat. A 18. szülinapi parti hangulatát különlegessé fogják tenni a 18-as sebességkorlátozós lufik. A csomag 3 darab sebességkorlátozós lufit tartalmaz amikkel látványos díszítése lesz a 18. szülinapi bulinak. A még látványosabb hatás kedvéért szerezd be a további 18-as, sebességkorlátozós party kellékeket mint a szülinapi pohár, tányér, szalvéta, füzér és sebességkorlátozós tábla. A 18-as sebességkorlátozós lufikkal és kiegészítőkkel garantált a 18. szülinapi party sikere!

 

12849
2 390 Ft

Egységár: 797 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fólia.

Mérete: 18 cm alap állapotban, felfújva 13 cm átmérőjű.

A csomag 3 db fólia lufit + 3 db lufi tartó pálcát tartalmaz!

A lufi nagyon tartós, szobahőmérsékleten tartva akár hónapokig is megmarad.

A fólia lufi belsejében található “párnácskát” szét kell pattintanod egy erős, határozott nyomással. A lufinak hideg érzete lesz, pezsgés hallható. Jó pár rázós mozdulattal pedig feltöltődik a fólia lufi belseje, önfelfújó hatása lesz. Addig kell ráznod a lufit amíg fel nem töltődik teljesen. A csomagolásban találsz egy masnis, műanyag pálcát. A fólia lufi alján lévő lyukba illeszd bele és csatold össze a masnis részt. Így már csak ki kell tenned egy vázába vagy üvegtálba.

A csomag hátoldalán található ábrák segítenek a lufi elkészítésében!

Egy 18. szülinapra látványos és frappáns ajándékot, ajándékkísérőt vagy dekorációs kelléket keresel? Ne törd tovább a fejed hiszen ez a 3 darabból álló pálcás lufi szett a legjobb választás. Tökéletes meglepetés lány vagy fiú szülinaposnak ajándékba ezek a pálcás lufik 18. szülinapra amiket egy ajándéktáskában elhelyezhetsz. Egy szülinapos lánynak a virágcsokrába bele is tűzheted a 18-as sebességkorlátozós lufikat. Egy fergeteges 18. szülinapi buli asztaldekorációját ünnepivé teheted ezekkel a sebességkorlátozós, pálcás lufikkal. Könnyedén te magad készítheted el a pálcás fólia lufit, a leírás és a csomagoláson található képek alapján 1-2 perc szükséges hozzá. Utána már csak az ünnepi asztalon elhelyezett üvegtálba vagy vázába kell beletenned a pálcás, 18-as számos lufikat. A 18. szülinapi parti dekorációját különlegessé és emlékezetessé fogják tenni ezek az "önfelfújó" sebességkorlátozós lufik.